Halvnøgen kvinde filmet i vanvittigt gadeslagsmål

Kvinden tabte det meste af sit tøj under slagsmålet, men det stoppede hende ikke

Se slagsmålet her.

At alkohol og junkfood hænger uløseligt sammen er netop blevet videnskabeligt bevist, og begge dele var formentlig involveret i den slåskamp du kan se i videoen over artiklen.

Videoen er angiveligt filmet i den skotske storby Aberdeen i en sen nattetime umiddelbart efter jul. Den viser to kvinder - en brunette og en blondine - i et vildt opgør foran en kebabshop i byens centrum.

Det vides ikke hvilken uoverensstemmelse der førte til slagsmålet, men brunetten er tydeligvis den mest aggressive part, mens blondinen først og fremmest forsøger at komme væk.

I løbet af slagsmålet lykkes det dog for blondinen at få hevet ned i sin modstanders top. Kort efter kravler brunettens kjole også op, og man kan se, at hun er taget i byen uden trusser på.

Videoen er sidenhen blevet delt på Facebook, hvor en kvinde, der påstår at være brunetten i videoen, kommenterer følgende:

'Wow, ja videoen går rundt på Facebook, der er igen grund til at tagge mig, for jeg har set det. Røven er ude ja, kom over det.'

'Jeg skulle ikke have gået commando. Jeg er alligevel ligeglad, så f*** af. Videoen er heller ikke fra i nat, men fra ugen før nytår (sic)'.

To mænd og to kvinder, alle 19-årige, er efterfølgende blevet sigtet i forbindelse med slagsmålet, skriver Daily Mirror.

Shawarmabarer kan tilsyneladende få det værste frem i folk. Her ses et særdeles kluntet slagsmål på en shawarmabar i engelske Sheffield.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere