Han er stensikker: Her smider spøgelse med glas

Ejer af engelsk pub er overbevist om, at han har fanget et vaskeægte 'poltergeist' på overvågningsvideo. Bedøm selv her

Her kan du se videoen, som ejeren af pubben Bassa Villa mener viser et vaskeægte poltergeist. (Video: Caters)

Se overvågningsvideoen herover artiklen

I England er spøgelserne tilsyneladende nogle festlige typer, der godt kan lide at slå deres folder på diverse beværtninger.

Det hører i hvert fald ikke til sjældenhederne, at pub-ejere i vores nabo mod vest kan fremvise overvågningsvideoer, der påstås at dokumentere overnaturlige fænomener.

Samfund - 14. jul. 2015 - kl. 17:20 Er det den mest overbevisende spøgelses-video nogensinde?

Og nu er den gal igen. I hvert fald hvis man skal tro ejeren af pubben Bassa Villas historie.

Nick Bevon, der ejer pubben i den engelske by Bridgnorth, mødte lørdag morgen ind for at åbne forretningen, og til sin store overraskelse opdagede han, at der bag baren lå to smadrede glas.

Se også: TV: Bar-spøgelse skræmmer personalet

- Jeg tænkte, hvordan det kunne være sket, fordi jeg vidste, at pubben var blevet rengjort aftenen forinden, siger 33-årige Nick Bevon, der har ejet stedet i fem måneder, ifølge DailyMail.

Den nysgerrige fyr besluttede sig for at tjekke barens overvågningskameraer, og så fik han sig noget af et chok.

Glassene bevægede sig nemlig tilsyneladende af sig selv, før de blev smadret mod gulvet.

Der var altså tale om et vaskeægte poltergeist, vurderede han.

Her ses dukken, der ifølge den paranormale efterforsker Jayne Harris er hjemsøgt. (Foto: Caters) Verden på vrangen - 14. aug. 2015 - kl. 13:17 Se hvis du tør: Hjemsøgt dukke bevæger sig

- Der var ingen mennesker at se. Stedet var tomt. Glassene faldt bare ned uden forklaring, fortæller Nick Bevon, som tidligere har oplevet uhyggelige ting i pubben.

- Jeg arbejdede her for ti år siden. Lang tid før jeg blev ejer. Der har været sådanne episoder lige så længe, som jeg kan huske. Men det hører dog til sjældenhederne at fange noget så sært på video, lyder det fra Nick Bevon, som påstår, at han har været i meget nær kontakt med et spøgelse.

- Jeg er blevet taget omkring håndleddet, da jeg var alene på vagt. Jeg har set figurer gå forbi baren, hvor jeg spekulerede i, om det hele bare var min fantasi, siger ejeren, som faktisk ikke tror på spøgelser.

TV Underholdning - 24. jun. 2015 - kl. 09:26 Skræmmende eller snedigt? 'Spøgelse' smadrede naboens dør

- Men jeg kan ikke se andre forklaringer på det her, siger Nick Bevon, der har mistankte om, at det er genfærdet af moderen til to børn, som døde i pubbens kælder, der hjemsøger stedet.

- En historie fra seksten- eller sytten-hundredetallet siger, at de legede gemmeleg i kælderen. Den blev oversvømmet, og de kunne ikke komme op. Det er deres mor, der siges at hjemsøge pubben. Vi fandt et hul i kælderen, som viste sig at være en brønd, hvor børnene måske drukende, lyder det fra Nick Bevon.

Han siger videre, at de mange spøgelses-historier tiltrækker kunder til pubben, og om poltergeist-historien er snyd og bedrag for at få endnu flere nysgerrige sjæle til at kigge forbi, må du selv bedømme.

Du kan se videoen, hvis ægthed ikke kan bevises, herover artiklen

Den video blev i juli optaget på vinbaren Dream Water Lounge i den engelske by Stockton Heath. (Video: Caters)

 Et muligt spøgelse optaget på en pub i Liverpool

Marcus Levin, der ejer et bageri i Leeds, fik sig noget af en overraskelse, da han tjekkede sit overvågningskamera fra morgentimerne

Poltergeist? I 2013 blev denne video af faldende te-pakker optaget i et supermarked

20 kommentarer
Vis kommentarer