Han har boet i et sandslot i 22 år

Han går under kaldenavnet 'Kongen'

Foto: Mauro Pimentel/APF/ritzau/Scanpix.
Foto: Mauro Pimentel/APF/ritzau/Scanpix.

Han bliver kaldt 'kongen' af venner og naboer.

I 22 år har 44-årige Marcio Mizael Matolias fra Brasilien boet i et sandslot på en strand nær Rio de Janeiro. Et 'hjem', som han dagligt er nødt til at vedligeholde med vand, så det ikke tørrer ind og dermed styrter sammen.

Inde i sandslottet har han indrettet et hjem på meget få kvadratmeter, der blandt andet er fyldt med bøger. Han sover på gulvet, og når han skal på toilettet, går han hen til en brandstation, der ligger 30 meter væk. Trænger han til et bad, kan han også her købe adgang til et brusebad.

Foto: Mauro Pimentel/APF/ritzau/Scanpix.
Foto: Mauro Pimentel/APF/ritzau/Scanpix.
 

Når han ikke reparerer slottets facade, lever han af at sælge bøger til de lokale.

Det skriver nyhedsbureauet AFP ifølge den brasilianske avis Estado de Minas.

- Jeg har altid boet ved stranden. Folk betaler meget for at bo i huse ved stranden. Jeg har ingen regninger, og jeg bor her, siger han ifølge avisen.

Marcio Mizael Matolias mener, at han har alt, hvad han skal bruge. Men skal han nævne en ulempe ved at bo på stranden er det, at sandet kan blive så varmt, at han ikke kan opholde sig i sandslottet.

- Sandet holder på varmen, så nogle gange kan jeg ikke sove her og sover derfor hos en ven. Men sandheden er, at jeg foretrækker det her, for jeg kan sove ved vandet, fortæller han ifølge Estado de Minas.

Som ung flyttede Marcio Mizael Matolias til Rio de Janeiro, hvor han nåede at bo forskellige steder, inden han besluttede sig for at slå sig ned på stranden, hvor han senere lærte at bygge det store sandslot af en ven.

Ofte sker det, at turister stopper op og tager et billedet af slottet, og i den forbindelse har han stillet en skål frem, hvis turisterne skulle få lyst til at give en donation. Marcio Mizael Matolias håber, at han på et tidspunkt kan udstille og leve af sine sandskulpturer.

Ung kvinde droppede manden - nu har jeg kun sex med spøgelser.

40 kommentarer
Vis kommentarer