Har brugt 330.000 kroner på at ligne tv-stjerne

Han har fået lavet utallige skønhedsoperationer for at ligne stjernen

Foto: SWNS/ritzau/.
Foto: SWNS/ritzau/.

De fleste af os har et idol, som vi ser op til, eller som vi synes ser ualmindeligt godt ud. Men 22-årige Nathan Thursfield fra Storbritannien har taget fascinationen af sit store idol til helt nye højder.

Han har nemlig brugt 330.000 kroner på at komme til at ligne hende. Helt nøjagtigt er det blevet til to næse-operationer, fillers i hagen og kinden, botox og spray tan.

Og hvem er så stjernen, han gerne vil ligne? Det er såmænd den britiske tv-stjerne Katie Price.

Det skriver flere britiske medier, heriblandt Mirror.

- Det hele startede, da jeg så hendes reality show. Dengang hed hun stadig Jordan, og jeg var virkelig fascineret af hende, siger han ifølge Mirror.

Foto: SWNS/ritzau/.
Foto: SWNS/ritzau/.

Nathan Thursfield har været fan af Katie Price siden 2007, og han hævder, at han har set hende mindst 15 gange.

- Jeg undersøgte, hvor hun signerede bøger, og så fik jeg min mor til at købe et sæt tøj til mig, og så tog vi hen for at møde hende, fortæller han ifølge Mirror.

Han har tidligere fortalt, at det ikke er alle, der er imponerede af de mange skønhedsoperationer. Tilbage i 2016 blev han overfaldet, og det har fået ham til at være mere påpasselig med, hvor han færdes.

- Hvis nogen vil slås, siger jeg altid: Ikke mit ansigt - det har kostet rigtig mange penge. Bræk min arm eller mit ben, men rør ikke mit ansigt, udtalte han til The Sun.

Georgina og Kayla har også gjort alt for at ligne deres idol, som endnu engang er Katie Price.

51 kommentarer
Vis kommentarer