Her bader modig mand med dødsensfarlig slange

Adrenalinjunkien og slangefangeren Ross McGibbon er ikke umiddelbart fan af at have de traditionelle badedyr med i poolen. Se ham svømme med en farlig kvælerslange her. 

Se det her (Video: AP)

De fleste turister der besøger den indonesiske feriedestination Bali, ser nok helst, at de helt undgår konfrontationen med en flere meter langt reptil.

Men dette gælder ikke den frygtløse australier, Ross McGibbon, som elsker at opsøge de lange dyr, både i sit hjemland, hvor den brune slange lever, men også i resten af verdenshjørnerne.

Se med i klippet ovenfor, når Ross trodser al logik og hopper i poolen med en vild pytonslange.

Ross Mcgibbon blev på sin ferie kontaktet af en lokal ven og slangefanger, der havde hentet den imponerende kvælerslange fra et område i nærheden.

- Han lod mig bade med den, før han skulle slippe den fri, siger Ross Mcgibbon om sin gode ven, der arbejder for Bali Snake Rescue.

Krimi TV: Kunde fandt slange i Føtex

Første bad med en slange
Pytonslanger er vant til at leve i vand, og kan blive under overfladen i hele 20 minutter. De er skabt til at kunne jagte deres bytte ved vandkanter og i floder.

For Ross McGibbon var det dog allerførste gang, han kunne springe i baljen med en levende pytonslange. På trods af mange års erfaring med slangejagt, har det meste foregået på landjorden.
 

Tidligere havde en amerikansk DJ så meget fokus på sin telefon, at han overså en slange.

Samfund TV: AV! Derfor skal du altid holde øje med vejen

28 kommentarer
Vis kommentarer