Her bliver hund påkørt og ender under bilens køler

Kofanger eller hundefanger? En løbsk hund klarede en påkørsel på en kinesisk motorvej ved en ganske bemærkelsesværdigt tilfælde. Se klippet her

Se klippet, hvor hunden reddes ud fra bag bilens kofanger (Video: Newsflare)

Normalt er det katte, der kan bryste sig af at have ni liv, men torsdag blev en særdeles heldig hund reddet fra den visse død på en motorvej i Chongqing-provinsen i Kina.

Ifølge Mr Liu, som kørte bilen, løb hunden lige ud foran bilens køler, da han befandt sig i den yderste vejbane. Da Mr Liu steg ud, forventede han at finde den trafikdræbte hund, netop fordi bilen havde ramt hunden i meget høj fart.

Se hundens flugt fra bilens køler i klippet øverst i artiklen

Pist væk
Men det var et anderledes overraskende syn, der ventede ham. Hunden var helt og aldeles forsvundet, og mens Mr. Liu kløede sig undrende i panden, hørte han små lavmælte bjæf fra bilens køler.

I stedet for at blive kørt over af Mr. Liu var den skræmte hund blevet presset ind under bilens kølerhjelm. Her lå den nu rystende, men dog i live, inde i mørket.

Mirakuløs flugt
Ved hjælp af klæder om hænderne lykkedes det politibetjene på stedet at redde den skrækslagne hund ud af bilen.

Det lokale politi i Chongqing-provinsen fortæller desuden til AP, at den hunden kun havde pådraget sig ganske få skader. Se i videoen øverst, hvordan den usædvanligt heldige hund humper væk fra bilen med livet i behold.

Hunden troede det var et legetøj (Video: AP)

Hunden Thor VIL sove i regnen

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere