Her bliver lodden skægmester glatbarberet

Tidligere verdensmester i skæg springer ud som bodybuilder. Derfor skulle pelsen af. Se barberingen herunder

Se Devin Cara smide kropsbehåringen her.

Hvis du er træt af at barbere ansigt, ben eller andre kropsdele, så skænk lige amerikanske Devin Cara en kærlig tanke før du brokker dig for meget.

Han har nemlig så meget kropsbehåring at man let kan komme til at forveksle ham med en bjørn, og ifølge hans kone Kelly fælder han ligesom en hund, hvilket får hende til at sammenligne deres ægteskab med at eje et kæledyr. Det skriver Daily Mail.

Nu kan Kelly dog ånde lettet op. Devin Cara har nemlig besluttet sig for at rage det hele af, da han stiller op i en bodybuilderkonkurrence, og derfor er nødt til at være glatbarberet.

I en video filmet af hans kone ser man hvordan den lodne mand, der dagligt barberer sig fra skuldrene og ned til kravebenet for udseendets skyld, rager alt håret af sin overkrop, dog ikke uden at have lidt sjov undervejs. På ryggen starter han for eksempel med at lave 'fartstriber', før alt håret ryger af til sidst.

Se Cara barbere overkroppen i videoen over artiklen.

Devin Caras skæg har tidligere vundet lokale, nationale og internationale konkurrencer, og er enkelt gang strøget helt til tops ved verdensmesterskaberne i skæg indenfor kategorien 'Garibaldi'. I 2013 fik han dog nok af ansigtsbehåringen, og besluttede sig for at den måtte væk. Se ham fjerne det prisvindende skæg herunder:

26 kommentarer
Vis kommentarer