Her er årets bedste danske pranks

Der findes tonsvis af udenlandske spøgefugle på internettet, men Danmark kan også sagtens være med. Se nogle af årets bedste herunder

Se 'Pedersen' blive snydt her.

Har du også lavet en god spøg? Send den til os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Der er intet som et veludført og godt gennemtænkt spøg, og på eb.dk beretter vi gerne om folk, der falder pladask i prank-fælden. Mange pranks stammer fra det store udland, men det betyder dog ikke at Danmark holder sig tilbage, når det handler om at tage pis på hinanden. Vi har samlet de tre bedste danske pranks fra året der gik, se eller gense dem her:

1. Århus-drenge laver ondt fødselsdags-prank
I Jylland er der tradition for at uddele kanel til folk, der på deres 25 års fødselsdag stadig er ugifte, men aarhusianske Christian Dalsgaard og hans venner havde også en anden overraskelse oppe i ærmet, da deres gode ven 'Pedersen' fyldte 25.
For at få skovlen under 'Pedersen' gav vennerne ham nemlig bind for øjnene, satte ham ind i en bil og fortalte ham, at der var 'noget grænseoverskridende' i vente.
Efter 30 minutters kørsel forventede 'Pedersen' at han stod foran et elastikspring, men han var blevet snydt så vandet drev, fandt han senere ud af.
- Da de fører mig op på pallen, tænker jeg 'ok, nu sker det bare', lød det fra 'Pedersen' om sekundet inden han kastede sig 'ud i det' til sine venners store morskab. Se den sjove spøg i videoen over artiklen.
 

2. Emil snydt af sviger-onkel: 'I har ikke haft sex, vel?'


Da 16-årige Emil Plith fra Randers skulle til sin svigerfars bryllup, blev han hentet af gommen og dennes bror, Christian Hornhof, på stationen.
Emil Plith havde ikke mødt sin kærestes onkel før den dag, og det endte med at blive et møde, han sent vil komme til at glemme.
Efter at have introduceret sig selv for sin nieces kæreste, begyndte onklen nemlig straks at krydsforhøre ham til en grad, som skræmte den 16-årige fra vid og sans.
- Jeg tænkte bare, shit, hvad sker der nu, fortalte Emil Plith til Ekstra Bladet om ’forhøret’, som heldigvis viste sig at være en aftalt prank mellem onkel og svigerfar.

3. Mads og Thorbjørn tager røven på Pokémon-jægere


Mange har sikkert allerede glemt, at folk i sommers løb hovedløst rundt i jagten på små digitale monstre.
Det populære spil Pokémon GO satte i den grad landet på den anden ende, og når nogle af de sjældne af slagsen dukkede op, resulterede det ofte i voldsom trængsel og alarm. Det gav Måløv-drengene Mads og Thorbjørn inspiration til en lille spøg, som viste sig at gå over al forventning. Ved at råbe navnet på den sjældne 'Snorlax' i Pokémon-højborgen Bibliotekshaven formåede de nemlig at sende i omegnen af 700 mennesker på jagt efter en falsk Pokémon.

Har du også lavet en god spøg? Send den til os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

16 kommentarer
Vis kommentarer