Her er verdens mindste brudepar: 'Min kone er så smuk'

De har slået en meget usædvanlig rekord

En stor dag for et lille par. Foto: PA/Matt Crossick
En stor dag for et lille par. Foto: PA/Matt Crossick

Til sammen er parret 181,41 centimeter høje. Hver for sig måler gommen Paulo 90,28 centimeter, mens hans kone Katyucia måler 91,13 centimeter.

Parret er fra Brasilien og har slået verdensrekord som det mindste brudepar nogensinde. Det skriver Guinness World Records i anledningen af, at det netop har været 'verdensrekorddag'.

De kom i kontakt første gang i 2006 på Orkut, en nu lukket platform, hvor folk kunne skrive med hinanden.

I starten var Katyucia dog ikke interesseret i Paulo, men han fik til sidst fanget hendes interesse.

- Jeg fandt hende meget smuk fra det første øjeblik, jeg så hende, siger Paulo Gabriel de Silva Barros til Guinness World Records.

De chattede sammen længe og mødte først hinanden i december 2008. Der gik ikke længe, før de blev kærester, men de havde dog et langdistanceforhold de første fire år.

I 2012 flyttede Katyucia til den by, hvor Paulo bor i. De flyttede først sammen, da de følte sig helt sikre på, at det skulle være dem for evigt. I september i år blev de endelig gift.

Parret er genstand for en del opmærksomhed, når de kommer gående sammen, og det er ikke altid nemt. De føler dog alligevel, at de kan støtte og forstå hinanden godt, når opmærksomheden bliver for meget.

- Vi er måske lave, men vi har store hjerter og masser af kærlighed til hinanden såvel som alle andre i vores liv. Vores liv eksisterer ikke uden dets udfordringer, men vi er så lykkelige for, at vi kan håndtere de udfordringer sammen, lyder det fra det glade brudepar.

Katyucia har sin egen skønhedssalon, mens Paulo er tjenestemand i den lokale kommune. I anledningen af, at det var rekorddag, var parret mødt op i London for at fejre deres rekord sammen med en masse andre rekord-holdere.

Her ses brudeparret med beviset på, at de er det laveste brudepar nogensinde. Foto: PA/Matt Crossick
Her ses brudeparret med beviset på, at de er det laveste brudepar nogensinde. Foto: PA/Matt Crossick
 

21 kommentarer
Vis kommentarer