Her får McDonalds-ansat nok: Slår kunde i gulvet

Kunden fik langt fra ret denne gang. Tværtimod

En medarbejder på en McDonalds i den amerikanske delstat Michigan fik torsdag i sidste uge i den grad nok af en besværlig kunde - og det resulterede ganske enkelt i 'betaling ved kasse 1'.

Med et hårdt præcist knytnæveslag slog den ansatte således kunden direkte i gulvet.

Episoden, der blev fanget på video af et spisestedets andre gæster, fandt sted på en McDonalds tæt ved Michigan State University i East Lansing.

Samfund - 28. apr. 2015 - kl. 10:46 Fik frit valg på McDonald's: Her bygger han en 'Big Max'

Ifølge vidner var den besværlige kunde tidligere blevet smidt ud af restauranten, fordi han blandt andet havde spyttet på disken og været til stor gene for de ansatte. Manden skulle angiveligt også have taget et skilt, der stod på gulvet, og have kylet det efter en medarbejder bag skranken.

Det udløste i første omgang en udvisning fra restauranten, men da kunden ikke ville lytte, blev han i stedet eskorteret ud af køkkenpersonalet.

Videoen over artiklen starter, da kunden forsøger at trænge ind i restauranten igen. Mens to ansatte prøver på at tale ham til fornuft, ankommer en tredje mand fra køkkenpersonalet.

112 - 9. feb. 2015 - kl. 16:00 TV: Rasende McDonald's-ansat går amok efter fyring

På videoen ses det, hvordan han i få sekunder går rundt bag ved sine kolleger, inden situationen simpelthen bliver for meget for ham. Med et hårdt præcist knytnæveslag slår han den besværlige kunde direkte i gulvet.

- Kunden var helt sikkert selv ude om det. Men situationen eskalerede. Han (McDonalds-medarbejderen, red.) havde ikke behøvet at slå. Han kunne have skubbet kunden ud, siger Kevin Lange, der overværede episoden, til MLive.

Politiet er nu i gang med at undersøge sagen.

Se den voldsomme episode i videoklippet over artiklen.

96 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere