Her får Uber-chauffør gadetæsk af passager

I London udviklede en diskussion mellem to Uber-chauffører over en aggressiv overhaling sig onsdag til et regulært gadeslagsmål, da en tydeligt bokse-vant passager meldte sig ind i kampen. SE SLAGSMÅLET HER

To chauffører fra det kontroversielle taxa-firma Uber kom op og skændes, men det ender med at være den hårdtslående passager fra den ene bil, der starter slagsmålet. (Privatvideo)

Det kontroversielle fænomen indenfor taxa-kørsel Uber har efter deres europæiske lancering været i modvind flere steder, efter de forskellige landes allerede etablerede taxa-firmaer ved flere lejligheder har protesteret over, at Uber ikke er underlagt samme regulativer og driftskontrol som dem selv.

Hændelsen i videoen herover kommer formentlig heller ikke til at gavne Ubers image fremover.

Se også: Dette kontroversielle firma har slået Facebooks rekord

Videoen blev optaget i Islington, London af Seb Bench, der var på vej til et forretningsmøde i en Uber-taxa.

 

Da den BMW, han blev kørt i, blev overhalet af en Toyota Prius, som også er tilknyttet Uber-ordningen, på en sådan måde, at hans chauffør mistede sidespejlet på sin bil, steg hans chauffør ud for at konfrontere føreren af den anden bil.

- Min chauffør var helt tydeligt meget vred over hændelsen, men den anden bils passager var fuldstændigt aggressiv og klar på at slås, fortæller den 43-årige PR-chef Seb Bench ifølge Evening Standard.

- Jeg havde bestemt ikke forestillet mig, at sådan noget ville ske. Og jeg troede slet ikke, at det ville gribe sådan om sig. Også fordi jeg kørte i en deluxe 'Exec' Uber, fortsætter han.

Se også: Uber-chefer anholdt i Frankrig

Førerne af de to biler i henholdsvis rød og hvid trøje steg først ud af deres respektive biler og begyndte at skændes over hændelsen. Det var først, da passageren i Toyota Prius-taxaen steg ud, at det egentlige slagsmål begyndte.

Videoen viser, hvordan passageren i den pink skjorte først lander en lige højre på chaufføren fra Seb Benchs bil, hvorefter han slynger den noget overmatchede chauffør til jorden, slår ham to gange  og gør sig klar til videre fight i bokse-positur.

Begivenhederne stilner først af, da chaufføren i den røde polo-shirt forbarmer sig over sin underkuede Uber-kollega og hiver sin kamplystne passager væk fra ofret.

Ifølge Evening Standard har Londons politi ikke modtaget nogen anmeldelse af slagsmålet.

Se også: Uber bøjer sig og sløjfer fransk tjeneste

Fra Ubers side er man dog i gang med at undersøge hændelsen nærmere.

- Uber har nul tolerance overfor vold, hvad enten det angår chauffører eller passagerer, og vi har derfor også henvendt os til de involverede for at få mere information. Og med hændelser af en så grov karakter som denne, er det vores politik at suspendere de involverede parter, så længe vi stadig undersøger forløbet, udtaler en talsmand fra taxa-firmaet til avisen.

Uanset udfaldet er der dog ingen tvivl om, at hændelsen formentlig ikke vil gavne Ubers i forvejen anstrengte forsøg på at få tilladelse til at køre taxa i flere lande.

58 kommentarer
Vis kommentarer