Her gør håndværker skræmmende opdagelse: - Det er vanvittigt

En amerikansk håndværker skulle udskifte et aircondition system og fandt et hemmeligt rum

Det var en rutineopgave, hvor en amerikansk håndværker skulle udskifte et aircondition system i et hus i Plant City, Florida, men han glemmer formentlig sent den arbejdsdag.

Under sit arbejde på loftet lagde håndværkeren mærke til, at et stykke af væggen skilte sig en smule ud fra resten og da han undersøgte sagen nærmere, fandt han et hemmeligt rum. Det skriver Independent og News.com.au.

Rummet var udstyret med tæppe, ventilationssystem, adgang til kabel-tv og sågar et toilet. Håndværkeren filmede sin opdagelse med mobiltelefonen og troede knapt sine egne øjne:

- Det er vanvittigt. Jeg har aldrig set noget lignende, siger han på videoen.

Det var tydeligt at det hemmelige rum var blevet benyttet. Der lå brugte pizza-bakker på gulvet og væggen var udsmykket med nummerplader.

- Der var en uhyggelig stemning i hele huset, fortæller håndværkeren, der har valgt at være anonym, til Viralhog.

Måske er der en årsag til den uhyggelige stemning. I hvert fald fortæller den amerikanske håndværker til Viralhog, at han efterfølgende har fundet ud af at huset tilhørte den dømte morder Dee Dee Moore.

Oplysningerne er endnu ikke bekræftet, men Dee Dee Moore blev i 2012 dømt for mordet på Abraham Shakespeare, der blev berømt, da han vandt 38 millioner dollars.

Dee Dee More i Retten i Florida i 2012. Foto: AP/The Tampa Tribune.
Dee Dee More i Retten i Florida i 2012. Foto: AP/The Tampa Tribune.
 

Moore skød ham i brystet og gravede ham efterfølgende ned i baghaven, hvorefter hun fik lagt cement over i et forsøg på at skjule forbrydelsen.

- Jeg ved ikke hvad det hemmelige rum har været brugt til. Men skal jeg gætte, så vil jeg tro at det har været et sted man ville gemme sig for politiet, lyder vurderingen fra håndværkeren.

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen