Her trækker han 7-årig søns tand ud med helikopter

En amerikansk far tog utraditionelle metoder i brug til at trække sønnens rokketand ud. Se episoden her

Her kan du se Carson få trukket tanden ud. (Video: Caters News Agency)

Se episoden i klippet herover artiklen

På internettet findes utallige klip, hvor kreative personer har fundet på den ene spektakulære metode efter den anden til at trække rokketænder ud af munden på børn.

Verden på vrangen TV: Far trækker søns rokketand ud med bil

En af de vildere metoder stod den amerikanske helikopterpilot Rick Rahaim for, da han i maj valgte at trække sin syv-årige søn Carsons tand ud ved hjælp af en helikopter.

I en video ses Carson stå i Leesburg Airport i den amerikanske delstat Virginia, hvor han har en snor bundet fast om den løse tand.

Snorens anden ende er monteret på Rick Rahaims helikopter, som langsomt men sikkert letter fra jorden.

Verden på vrangen TV: Sådan kan man også fjerne en rokketand

- Jeg er den ægte helikopter-forælder, og det er den sande helikopter-søn, der mistede sin tand i dag, lyder det ifølge Caters News Agency efterfølgende fra den stolte fader, der understreger, at 'operationen' blev foretaget efter alle kunstens regler.

- Jeg fløj helikopteren baglæns væk fra alle mennesker. Vi havde masser af plads på både højre og venstre side, hvis der skulle være opstået en nødsituation. I skal vide, at det vi gjorde i dag var både sjovt og sikkert. Jeg har fløjet helikopter i 13 år, og jeg har fløjet mere end 1000 timer, forklarer veteranen.

Hvordan hele herligheden foregik, kan du beskue i klippet herover artiklen.

Her fjerner pige rokketand med bue og pil. (Video: Cateres News Agency)

10 kommentarer
Vis kommentarer