Historisk operation: Teenager fik monster-penis formindsket

En 17-årig teenager har fået foretaget et historisk indgreb. For første gang nogensinde har en mand fået opereret sin penis mindre, skriver videnskabeligt tidsskrift

Sådan så den 17-årige mands penis ud, inden han fik lavet den mindre (Foto: Journal of Sexual Medicine)
Sådan så den 17-årige mands penis ud, inden han fik lavet den mindre (Foto: Journal of Sexual Medicine)

Mange mænd ville ønske at de havde et ekstra par centimer i buksen. De færreste ønsker det modsatte.

Men det var ikke tilfældet for en 17-årig dreng fra Florida. Drengen havde så store problemer med sit tredje ben, at han angiveligt ikke var i stand til at have sex eller dyrke sport.

Derfor har han nu fået foretaget, det som lægerne kalder for verdens første penis-reducerende operation.

Det skriver flere amerikanske medier.

Ifølge lægerne var hans penis i slap tilstand knap 18 centimer lang, mens omkredsen var på hele 25 centimer. Paradoksalt nok lignede den en amerikansk fodbold.

Målløse læger
- Der kommer et tidspunkt i enhvers kirurgs karriere, hvor en patient henvender sig med et så sjældent og umuligt krav, at al uddannelse bliver irrelevant, og lægerne er målløse, siger specialist i Urologi på University of South Florida Rafael Carrion til Mail Online.

Ifølge avisen måtte drenge bruge to dage på hospitalet, før han kunne vende hjem - angiveligt i højt humør over sit nye vedhæng.

- Den er lidt længere og bredere end en normal penis, men den ser symmetrisk ud nu, og patienten er meget tilfreds. Den så kosmetisk appellerende ud, og han sagde, at det var et indgreb, der ændrede hans liv, siger Rafael Carrion.

Nu kan han se frem til at have en amerikansk fodbold i hånden i stedet for i bukserne.

22 kommentarer
Vis kommentarer