Homo-par med baby-drømme: Nu er den ene af mændene gravid

Fædrene, der i forvejen har to adoptivbørn, venter sig en lille søn til sommer

Foto: Biff & I/Facebook
Foto: Biff & I/Facebook

To fædre fra - hvoraf den ene er transkønnet - fortæller gladeligt om deres lykke i forbindelse med, at de venter deres første biologiske barn sammen.

Det gør de på både Facebook og til Daily Mail.

Trystan Reese på 34 år er født som kvinde, men i dag lever han som mand i et forhold med sin udkårne Biff Chaplow i Oregon, og sammen adopterede parret to børn i 2015.

Men drømmen har altid været at få et biologisk barn - sammen. En drøm, de får opfyldt her til sommer, hvor Trystan er sat til at føde en lille søn.

Parret ventede sig allerede sidste sommer et barn, men desværre fik Trystan en spontan abort. Derfor var de også ovenud lykkelige, da de fandt ud af, at det endnu engang var lykkedes at befrugte Trystan.

På Facebook deler det glade fædre-par billeder fra deres liv og besvarer de spørgsmål, deres følgere måtte stille dem.

Heldigvis har alle, der har været inde over graviditeten, været utroligt åbne og hjertevarme. Parret havde ellers frygtet modstand og undren.

- Der har ikke været den mindste form for transfobi at hente fra nogen, jeg har været i kontakt med, fortæller Trystan og fortsætter:

- Der er ikke en eneste, der har rynket på næsten over, at der var en fyr med skæg, som hævdede at være gravid - og jeg har været trans længe nok til at vide, at den slags ikke kommer af sig selv.

Læs også om den hollandske læge, der befrugtede adskillige uvidende kvinder med sin egen sæd.

152 kommentarer
Vis kommentarer