Hun har brugt 1 million på at ligne karikatur-tegning - men er ikke tilfreds

Den 31-årige kvinde vil have endnu mere plastik i kroppen

31-årige Krystina med den tegning, hun prøver at ligne (Foto: Privat)
31-årige Krystina med den tegning, hun prøver at ligne (Foto: Privat)

31-årige Krystina Butel kom i alverdens medier for cirka halvandet år siden, da hun åbent fortalte om den noget opsigtsvækkende årsag til, at hun havde brugt 134.000 engelske pund på plastikkirurgi.

Hun ville nemlig gøre alt for at ligne en karikaturtegning, som hun fik tegnet på en ferie i Ibiza for 16 år siden som teenager. Det fortalte hun blandt andet i et interview med Reveal.

På trods af, at hun allerede i 2014 havde brugt omkring 1,2 millioner danske kroner på at få foretaget kosmetiske indgreb, er hun dog slet ikke færdig med at ændre sit udseende endnu, fortæller hun.

Drømmer om røv-operation
Så sent som i denne weekend har hun netop brugt 17 timer hos frisøren for at ændre sit hår, skriver hun på sin Facebook-profil, og for et par uger siden fik hun da også ordnet ansigtet - igen.

Hun drømmer på sigt om at få opereret sin bagdel - og om at få lavet sine bryster endnu mere kunstige, selvom det også volder hende problemer.

- Jeg får rygsmerter fordi mine falske bryster er så store allerede, men jeg vil virkelig gerne have dem til at ligne badebolde fastspændt på min brystkasse ligesom på billedet, siger hun.

Var jaloux på tegning
Allerede som 17-årig gik hun i gang med de første indgreb og hun har blandt andet fået lavet sine bryster fem gange. Derudover får hun jævnligt lavet læber, øjenbryn og botox.

Tegningen af hende selv, der startede hele besættelsen, har ændret hendes liv markant.

- Jeg blev med det samme jaloux, hun var så glamourøs og kurvet. Jeg elskede, at hun så så 'over-the-top' ud, med kæmpe bryster og øjenvipper og en mini-talje. Det var som om han (tegneren, red.) viste mig, hvad jeg kunne blive, hvis jeg skubbede til mig selv, sagde Krystina dengang til Reveal.

Rejser jorden rundt
Hendes specielle livsstil har dog også affødt flere negative kommentarer, fortæller hun. Hun har dog ikke tænkt sig at ændre noget.

- Jeg lever bare mit liv som jeg vil, er glad, ejer flere virksomheder med alt, hvad jeg ønsker i livet, rejser jorden rundt og diskuterer mine synspunkter, skriver hun på Facebook.

59 kommentarer
Vis kommentarer