Hunden døde for fire år siden: Nu tager han den med overalt

- Bare rolig. Hunden er allerede død

Foto: mydeaddogandme/Instagram.
Foto: mydeaddogandme/Instagram.

Amerikanske Mitch Byers mistede for fire år siden sin hund, en Jack Russell ved navn Phoebe.

I stedet for enten at begrave den eller at få den brændt, valgte han at gøre noget helt andet med sin nu afdøde hund. Han besluttede sig nemlig for at få den udstoppet.

Men det skulle vise sig at blive en besværlig proces, eftersom man nægtede at udstoppe hunden i staten Oregon, hvor han bor. Hans mor sendte derfor i al hemmelighed hunden til staten Colorado, hvor de kunne hjælpe. Mitch Byers blev derfor meget overrasket, da der pludselig stod en udstoppet Phoebe på bordet hjemme ved moren.

- Jeg grinte helt vildt, for jeg vidste, at det lige præcis var noget, min mor kunne finde på at gøre. Da min søster fik øje på den, spærrede hun øjnene op, men jeg tænker, at det er en bedre reaktion end at grine, siger han ifølge Daily Mirror.

Mitch Byers begyndte derefter at tage hunden med sig, når han skulle ud.

En dag tog han et billede af hunden, der sidder i en bil, hvor der på en seddel står: 'Bare rolig'. Hunden er allerede død. Hun er udstoppet. Vær sød ikke at smadre mit vindue.

Billedet, som han postede på sin Instagram-profil 'My dead dog and me', gik efterfølgende viralt, og hunden Phoebe er nu blevet en stjerne på de sociale medier.

- Alle elsker hende. Jeg tror endda, at jeg har overtalt nogle personer til at få deres egne hund udstoppet, når den tid kommer, fortæller han ifølge Daily Mirror.

28 kommentarer
Vis kommentarer