Husjere gik i panik: Gigant-rotte nedlagt

- Det her er den ægte vare, lyder meldingen fra skadedyrsbekæmper

Den ægte vare. Rotten her er 61 centimeter lang. (Foto: SWNS).
Den ægte vare. Rotten her er 61 centimeter lang. (Foto: SWNS).

En række billeder af såkaldte monster-rotter er på det seneste gået viralt i England. Der er sået tvivl om størrelsen på flere af de fremviste gigant-gnavere, men denne gang er der tale om den ægte vare.

Det forsikrer skadedyrsbekæmper Jeff Sullivan, der har bekræftet størrelsen på denne 61 centimeter lange rotte:

- Der har været en del tilfælde hvor folk har taget billeder af rotter ved at holde deres mobiltelefon ud i strakt længde og benytte en vinkel, hvor rotten ser større ud end den er. Det her er den ægte vare. Det er den største rotte jeg nogensinde har set, konstaterer Jeff Sullivan overfor Daily Mail.

Spencer Harris, der nedlagde rotten, viser fangsten frem. (Foto: SWNS).
Spencer Harris, der nedlagde rotten, viser fangsten frem. (Foto: SWNS).
 

Rotten blev nedlagt i Grimsby efter at husejere panisk ringede til skadedyrsbekæmpere for fange rotten, der lystigt boltrede sig i nabolaget og løb rundt på beboernes verandaer. En skadedyrsbekæmper ved navn Spencer Harris fik nedlagt den store gnaver.

Jeff Sullivan, der ejer et firma der bekæmper skadedyr, bekræfter, at rotterne er blevet markant større de seneste par år:

-  Rotterne har nemt ved at finde mad med masser af protein. Blandt andet hundelort. Og de er blevet immune overfor de fleste typer rottegift, forklarer han til Daily Mail.

I Sverige huserer kæmperotterne også. Michael Rausman fangede en ordentligt krabat i sidste uge.

148 kommentarer
Vis kommentarer