Hvor svært kan det være at skifte en ble? Så svært!

Se hvordan bleskift sender tidligere elitesoldat i knæ

Se Kevin Dalton blive sendt til tælling af sit barnebarn.

Med en fortid som US Marine er amerikanske Kevin Dalton nok ikke vant til at sige 'jeg kan ikke', men ikke desto mindre var det præcis hvad han måtte sige til sit barnebarn Tahj, da han for nylig skulle skifte den lille purks lorteble.

US Marine-styrkerne er ellers kendt som nogle af verdens allermest hårdføre elitesoldater, men synet og især lugten af babylort var åbenbart mere end Kevin Dalton kunne håndtere.

- Du lugter som en voksen mand, siger han til barnebarnet mellem brækreflekserne, som i øvrigt får lille Tahj til at skraldgrine.

- Det her er værre end gaskammeret, kan man høre den tidligere elitesoldat sige, inden han til sidst banker i gulvet og erkender, at han simpelthen ikke magter at skifte bleen.

Der er dog dem der mener at Kevin Dalton blot er yderst udspekuleret - en teori som blandt andet bliver luftet i online tv-showet Right This Minute.

Kevin Dalton havde nemlig sat et kamera til at optage anstrengelserne, så spørgsmålet er, om han satser på at klare bleskiftet så dårligt første gang, at han aldrig behøver gøre det igen.

Se Kevin Daltons ihærdige forsøg på at skifte bleen i videoen over artiklen.

16 kommentarer
Vis kommentarer