Ikonisk brætspil i ny version: Nu må du snyde i Monopoly

De fleste har prøvet at snyde i Monopoly eller Matador, men nu bliver du belønnet for at fuske dine modspillere

Nu må du snyde alt det du vil i Monopoly. Foto: Hasbro
Nu må du snyde alt det du vil i Monopoly. Foto: Hasbro

I Danmark er der to udgaver af det ikoniske brætspil. Der er den klassiske udgave, Matador, der udgives af Brio og så er der den amerikanske forgænger, Monopoly, der udgives af Hasbro.

Spillene er stort set identiske, men nu kommer der en udgave der skiller sig ud. Hasbro har nemlig taget konsekvensen af det som vi alle sammen godt ved - de fleste kan godt lide at snyde en lille smule, når de spiller Matador eller Monopoly.

Derfor har man lavet en ny version af Monopoly og her bliver snyd såmænd belønnet;

- Der vil være tale om det traditionelle spil, som vi kender fra det klassiske Monopoly, men blandt andet med et nyt udseende, nye features, og nye snydekort, som udfordrer spillerne til at udføre forskellige former for snyd uden at blive opdaget.

Foto: Hasbro
Foto: Hasbro
 

- Det kan f.eks. være at stjæle penge fra banken eller en modstander. Klarer man opgaven, bliver man belønnet, men bliver man opdaget, bliver man straffet.

- Så et spil, som tilgodeser de mange Monopoly spillere, der allerede 'bøjer' reglerne, når de spiller, forklarer Christine Jæger, der er brandmanager hos Hasbro Danmark., til Ekstra Bladet.

Monopoly Cheaters Edition lanceres i Danmark til august.

Pikachu & Ash. (Foto: Allstar Picture Library) Tips og guides Se hvad du skal tjekke: Pokémon-kort kan være mange penge værd

15 kommentarer
Vis kommentarer