Invitererede drømmepigen ud: Bliver afvist foran hele skolen

Amerikansk ungersvend blev ydmyget foran hele skolen, da han inviterede drømmepigen ud

Han havde uden tvivl samlet mod inden, og regnede med at den udvalgte pige ikke kunne sige nej, hvis han spurgte mens hele skolen så på. Men han tog fejl, gjorde han!

18-årige Patrick Smith havde oven i købet fået sin ven til at filme det hele, da han inviterede sin udkårne, Jen Malespina, med til det årlige skolebal, det såkaldte prom.

- Kunne du på nogen måde have lyst til at tage til skoleballet sammen med mig?, spørger Patrick Smith ganske selvudslettende over højtalerne til et sportsarrangement, hvor hele hans skole, svarende til cirka 2000 mennesker, er til stede.

Tilskuerne hujer og klapper over den unge mands mod, men får dog hurtigt armene ned igen.

- Jeg har allerede en date, lyder det fra Jen Malespina, hvilket får tilskuerne til at bryde ud i vild latter, mens Patrick Smith årøver at finde en grimasse der kan passe.

Trods ydmygelsen har det to teenagere et fint forhold i dag, skriver MailOnline.

- Jeg vidste ikke han havde tænkt sig at spørge mig, vi er stadig venner og jeg synes videoen er ret sjov at kigge tilbage på og grine af nu, fortæller Jen Malespina.

Den brutale afvisning tog heller ikke modet fra Patrick Smith, som siden da har fundet en anden date at tage med til skoleballet. Han var dog blevet klog af skade, og sikrede sig derfor at hun ikke var optaget, før han spurgte hende ud.

73 kommentarer
Vis kommentarer