Johannes skriver ærlig Berlingo-annonce: ’Vi mødes foran grillen’

’Kæmpe kopholder til urnen med dine testikler’

Johannes har sat sin Citroën Berlingo til salg. Arkivfoto: Miriam Dalsgaard/Polfoto
Johannes har sat sin Citroën Berlingo til salg. Arkivfoto: Miriam Dalsgaard/Polfoto

’Hader du dit liv bare marginært mere end mig, så køb venligst min bil’.

Sådan skriver Johannes Christian Bollmann fra Østermarie på Bornholm i en hyldende morsom salgsannonce, som han har lagt op på den lukkede Facebook-gruppe Gratis & køb/salg Bornholm.

Bornholmeren har nemlig valgt en lidt alternativ strategi til at komme af med sin praktiske familiebil: Hudløs ærlighed.

Johannes Christian Bollman beskriver blandt andet sin Citroën Berlingo fra 2004 som ’lort’, og nævner blandt ekstraudstyret, at den har en ’kæmpe kopholder til urnen med dine testikler’, stofbetræk på sæderne og ’skydedøre så dine møgunger ikke smadrer bildøren op i den nye audi A6 som du ikke har råd til’.

Annoncen har hurtigt vakt en del morskab i den lukkede gruppe.

Er du interesseret i at overtage Johannes Christians Bollmanns ’lortebil’ og selv transportere den hele vejen fra Bornholm – I kan ’mødes foran grillen på havnen i Rønne’ – har den ærlige sælger nu også tilbudt at skyde fem dværghøns, en hane og en nyskudt hare med i købet.

Se hele Johannes Christian Bollmanns morsomme annonce i bunden af artiklen.

Kan du forresten huske den mindst lige så ærlige salgsannonce for 'sofa der kradser i røven'? - her er de MÆRKELIGSTE annoncer på Den Blå Avis gennem tiden.

41 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere