Kærestepar skraldgriner efter ’brandvarm’ gynækolog-fejl - fem millioner har set videoen

Rachels læge fik fat på noget helt andet end glidecremen, da han skulle undersøge den gravide kvinde

Det skulle bare havet været en rutineundersøgelse, da de vordende forældre Rachel og Chris McQueen for nylig havde en tid hos gynækologen.

Men besøget tog en mærkelig drejning, og efterfølgende lavede parret en video til deres Youtube-kanal Motherhood Madness, hvor de skraldgrinende fortalte om episoden til deres venner og familie.

’Det værste i gynækolog-historien er lige sket for mig. Og min søde mand vil nu hjælpe mig med at fortælle historien’, siger Rachel McQueen i begyndelsen af den tre minutter lange video.

Efter en veloverstået ultralydsskanning skulle lægen undersøge Rachel i underlivet. Og det var her, at der pludselig blev sat fut i sagerne, forklarer Rachel.

’Wow! Wow! Hvad det end er, du har puttet derop, så er det meget varmt’, efterligner Chris sin kone i videoen. Det viste sig nemlig, at lægen havde taget fejl af glidecremen og håndspritten, og dermed smurt sidstnævnte op i hendes underliv.

’Den værste oplevelse i hele mit liv’, siger Rachel McQueen.

Til Lexington Herald Leader fortæller den kommende amerikanske far, at han slet ikke havde regnet med, at videoen ville blive set over fem millioner gange, og delt mere end 80.000 gange på Facebook.

- Hvis jeg havde vidste det,  havde jeg fikset mit hår, siger Chris McQueen.

Se videoen i toppen af artiklen.

Husker du i øvrigt historien om Emma, som delte et ærligt billede fra hospitalet, da hendes 'dødsdildo' måtte skæres fri?

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere