Kært eller klamt: Denne kvindes opførsel deler vandene

Er der noget i vejen med at dele mad med din hund? Få svaret her

For meget? Se videoen og vurder selv... (Video: Instagram / Brown Cardigan)

Vi kender formentlig alle hunde-elskere, der er så begejstrede for deres firbenede venner, at de kysser dem på munden, eller lader hunden slikke sig i ansigtet.

En video, der mandag blev lagt ud på Instagram-profilen 'browncardigan', har sat gang i den virale debat. Her ser man en kvinde sidde i en park i selskab med en mand og en hund.

Kvinden og manden nyder en is, og den glæde skal tilsyneladende deles med hunden, der får lov til at slikke løs på den lækre vaffelis. Efter den har gnasket løs, tager kvinden vaflen til sig og spiser lystigt videre af isen.

Videoen er ledsaget af teksten 'Første date med denne kvinde og så gør hun dette med sin hund. Hvad gør jeg?'.

Videoen stammer angiveligt fra Australien og er i skrivende stund blevet set 82.000 gange.

I kommentarsporet er der delte meninger om, hvorvidt det er kært eller klamt at være så dyrevenlig.

'Jeg elsker hunde, men det er for meget', skriver en, mens andre tager kvinden i forsvar: 'Det er der absolut intet galt med' og 'I bliver alle sammen nødt til at lære at dele med andre', mener flere Instragram-brugere.

De fleste er dog enige om, at det bestemt ikke er lækkert at dele sin mad med hunden, og det er nok meget heldigt. Hundes munde er nemlig fyldt med bakterier, som vi kan blive virkelig syge af, hvis vi er uheldige. Vi kan blive smittet med alt fra salmonella, bændelorm, levercyster og lungebetændelse. Det har Videnskab.dk tidligere beskrevet.    

- Hunde spiser jo afføring og ådsler, det er deres natur. Der kan være rigtig mange bakterier i deres savl, har Thomas Benfield, professor ved Infektionsmedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital, udtalt til Videnskab.dk.

Modelfoto: Colourbox Videnskab & teknik Professor: Kys ikke vovsen

264 kommentarer
Vis kommentarer