Kan du se hvad det er? Fem vilde illusioner

Optiske illusioner kan virkelig være drilske, og på de sociale medier vrimler det med dem. Se eller gense nogle af de allerbedste her

Denne drilske illusion gik viralt i 2016 - gense den og fem andre virale illusioner. Foto: @leonardhoesspams
Denne drilske illusion gik viralt i 2016 - gense den og fem andre virale illusioner. Foto: @leonardhoesspams

Hvad ser du på billedet herunder?

Twitter-brugeren @nxyxm lagde billedet op 2. juli sidste år, og langt de fleste kan kun se en sandstrand med sten og bølger.

Men i virkeligheden er det faktisk det nederste af en bildør, som trænger til at blive repareret. Det nederste på billedet af jorden.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ser du to lår smurt ind i olie?

Billedet gik viralt, da Instagram-brugeren Hunter Culverhouse delte det på Instagram tlbage i 2016. Siden har mange andre delt det på de sociale medier, og de fleste siger det samme: Det er da to ben, der er helt glinsende af olie!

Men nej, det er det faktisk ikke.

Se også: Sjovt: Kan du spotte, hvad der er i vejen med de her ben?

Godt nok er det et par ben, men de er ikke smurt ind i olie. Faktisk er de bare fyldt med streger af hvid maling, og Hunter Culverhouse fortalte dengang til Insider, at illusionen slet ikke var planlagt. Culverhouse, der studerede kunst, havde lige gjort et projekt færdigt og malede streger på sine ben med den resterende maling. Billedet endte med at vende op og ned på hele internettet.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvor er Kendall Jenners ben?

Et billede af Kendall Jenner, Kylie Jenner og Hailey Baldwin gik viralt, da InStyle Magazine delte det på Instagram i 2017.

Men selvom de tre unge kvinder ser skønne og glade ud på fotoet, var det hverken deres skønhed eller påklædning, der fik det til at gå amok på det sociale medie.

For er det ikke som om, der mangler et ben? Det vælter med smukke, bare ben på billedet, men tæller man efter, bliver det kun til fem. Hvor er Kendall Jenners venstre ben?

Der gik dog ikke så lang tid, før internettet igen kunne ånde lettet op. Kendall Jenners ben var blevet fundet. Og det var nogenlunde der, hvor man kunne forvente, at det ville befinde sig: Under hendes kjole. Se Insiders forklaring her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Forvirring i sofaen

Endnu en gang er det en piges ben, der har fået internettet til at gå i selvsving.

For er der mon en logisk forklaring på, at nummer tre pige fra venstre ser ud til at mangle det ene af sine ben?

Det fik i 2016 en Reddit-bruger til at slå billedet op med teksten: 'Find den midterste piges ben', hvilket affødte et hav af kommentarer og teorier på det sociale medie.

Hvis man kommer lidt tættere på billedet, kan det hjælpe lidt. Kan du se hendes billede herunder?

Ellers var samme Reddit-bruger heldigvis klar til at hjælpe med et lysnet billede:

Kan du stadig ikke se det? Så læs hele forklaringen her

 

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Kan du se telefonen?

Da en kvinde fra Filippinerne startede en leg på Facebook med ordene 'Kig efter telefonen', fik hendes billedopslag hurtigt tusindvis af delinger.

For det skulle vise sig at være utroligt svært at få øje på den mobiltelefonen, der rent faktisk gemmer sig et sted på billedet herunder:

Det er virkelig ikke nemt at se, men prøv lige én gang til, hvis du ikke allerede har spottet den fillipinske kvindes smartphone.

Giver du op? Så få svaret her.

34 kommentarer
Vis kommentarer