Karin og Jay fik vred besked fra naboerne: Nu har de fået revanche

- Vi er trætte af at se store numser, store bryster og en lille diller, stod der i det håndskrevne brev

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.

Karin og Jay Stone fra Newcastle, Storbritannien, fik sig noget af en overraskelse, da de for nylig modtog et håndskrevet brev, som efter sigende var fra deres naboer.

Naboerne var trætte af, at parret ikke rullede persiennerne ned, når de var nøgne i deres eget hjem, og naboerne bad dem derfor om at tage noget tøj på.

'Vil I være venlige at rulle jeres persienner ned, når I går rundt uden tøj på. Vi er trætte af at se store numser, store bryster og en lille diller. Ellers melder vi jer begge for blufærdighedskrænkelse, stod der i brevet, der blot var underskrevet 'jeres naboer'.

Jay Stone tog et billede, som han efterfølgende lagde på Facebook med teksten:

'Vores naboer er rigtig glade for os.'

Som svar hang parret senere et skilt i deres vindue, hvor der stod, at folk var velkomne til at kigge væk.

Over for lokalmediet Chronicle Live fortæller Karin Stone, at de ikke forstår, hvorfor de modtog brevet, eftersom de normalt ikke går rundt uden tøj på.

- Jeg forstår det ikke, for vi er ikke personer, der går nøgne rundt - vi lever bare et almindeligt liv. Det føles virkelig uhyggeligt - jeg har det, som om nogen har kigget, siger hun.

Naboerne klagede over, at Karin og Jay Stone gik nøgne rundt i deres eget hjem. Så troppede de op nøgne på morgenprogrammet 'This Morning'. Foto: All Over Press.
Naboerne klagede over, at Karin og Jay Stone gik nøgne rundt i deres eget hjem. Så troppede de op nøgne på morgenprogrammet 'This Morning'. Foto: All Over Press.
 

Som om parrets skilt ikke var nok, valgte de tirsdag at give svar på tiltale over for deres forargede naboer ved at lade sig interviewe, mens de var nøgne, i det britiske morgenprogram 'This Morning'.

- Hvis de bare havde banket på døren og havde sagt, at de havde et problem, så havde vi nok taget det mere seriøst. Men det er meget uforskammet, så vi har ikke rigtig tænkt os at ændre noget, uddyber Karin Stone i 'This Morning' ifølge Daily Mail.

Læs også om Alexandra, der fik nok af nabo-pigens sex-skrig - læs hendes reaktion HER!

32 kommentarer
Vis kommentarer