Killing i kørestol: Går for første gang og kan slet ikke stå stille

En dyreklinik i New York har været kreativ og lavet en kørestol til killingen Mac, som efter alt er dømme ikke har gået på sine poter før. Se entusiastiske Mac løbe for første gang i videoen herunder

Killing løber på poterne for første gang. (Video: Massapequa Pet Vet)

- Det her må være det sødeste, jeg har set.

- De her mennesker er vidunderlige, som de forsøger at genoptræne killingen.

- Jeg håber, at killingen snart kan gå, og de finder et godt hjem til den.

Sådan lyder nogle af reaktionerne, efter at dyreklinikken Massapequa Pet Vet i staten New York har lagt videoen ud, som du kan se øverst i artiklen, på deres Facebook-side.

Videoen viser øjeblikket, hvor killingen Mac for første gang i sandsynligvis lang tid - endda måske nogensinde - bruger sine poter. Katten er tydeligvis glad for, at endelig kunne 'gå', og Mac fiser rundt i et tempo, som får de ansatte til at grine højlydt.

(billede: Imgur/leability) Verden på vrangen Fisk kunne ikke svømme: Reddet af 'kørestol'

Det er dog kun to af poterne, som bliver brugt, da killingens 'lidelse' er, at den ikke kan gå på bagbenene. Derfor måtte de ansatte på dyreklinkken være kreative.

- Nogle af vores meget dedikerede teknikere rodede gammelt legetøj igennem og lavede en slags kørestol, der gør, at han endelig kan løbe rundt, skriver Massapequa Pet Vet på Facebook.

Killingen blev bragt til dyreklinikken af en 'barmhjertig samaritaner', der fandt katten på gaden efterladt af sin mor og ude af stand til at gå.

- Han har følelse i sine bagben, hvilket er et godt tegn, og vi håber på at kunne genoptræne, behandle og på sigt finde et godt hjem til ham, skriver dyreklinikken på Facebook.

- Vi elsker den her lille fyr, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer, slutter Massapequa Pet Vet af med at skrive i deres opslag.

I tråden under videoen er der flere personer, som kommenterer, at de gerne vil adoptere lille Mac, så fremtiden ser heldigvis lys ud for den lille kat.

Se øjeblikket, hvor Mac bruger sine poter, i videoen øverst i artiklen

8 kommentarer
Vis kommentarer