Kioskejer er desperat: Små tyve slår til igen og igen

Ejeren er plaget af egern, der plyndrer hans butik. Nu efterspørger han gode råd

Her er en af de frække tyve blevet fanget på video. AP/Jukin

Mange butiksejere må døje med tyveri i et vist omfang, men det er nok færreste der må finde sig i små lodne tyve på samme måde som canadiske Paul Kim.

Han er indehaver af Luke's Grocery i Toronto, hvor langfingrede egern har slået til over 40 gange og stjålet chokoladebarer for hundredevis af kroner, skriver Metro.

- Mindst to egern plyndrer os. Et sort (eller flere) og et lysebrunt (eller flere), fortæller Paul Kim.

- Selvom vi ikke kan se øjeblikket hvor de begår tyveriet, fordi chokoladebarerne er på en hylde under disken, kan vi høre en bestemt raslen.

- Når vi så går rundt om disken og prøver at fange det, kan vi se egernet stikke af med chokolade i munden, siger ejeren, som snart ikke aner sine levende råd.

Han har selv prøvet at fange de frække egern, men selv om de bærer på en tung chokoladebar, og dermed er langsommere end normalt, er de stadig for svære at fange.

Selv med en chokoladebar på slæb er et egern svært at fange. Video: AP/Jukin

Folks råd: Få det bedste ud af situationen
Også forbipasserende og kunder har forsøgt at fange de chokoladeglade tyve, men så snart egernene bevæger sig op i et træ, må jagten opgives.

- Vi kunne også prøve at lukke døren, men så bliver der varmt og indelukket i forretningen, og det koster for meget at køle stedet ned hele dagen, lyder det fra den rådvilde ejer, der også har prøvet at tilkalde relevante myndigheder.

Det har dog været forgæves, da de først og fremmest tager sig af forsvundne eller dræbte (kæle)dyr, forklarer Paul Kim.

Kioskejeren har derfor oprettet en Twitterkonto hvor man kan komme med gode råd, og har også spurgt om hjælp på Reddit.

Her gik det bedste råd på, at han skulle få det optimale ud af situationen ved at fange de små tyveknægte på video, og udstille dem på sociale medier.

Indtil Paul Kim kommer på en bedre løsning, er de små egern derfor blevet stjerner online, hvor deres tyverier er blevet set hundredtusindvis af gange.  Se hvordan de stjæler fra Luke's Grocery i videoen over artiklen.

Samtidig har ejeren gjort det muligt at betale regningen for egernene her.

Danske Decan Andersen har egernet TinTin som kæledyr. TinTin spiser dog ikke chokoladebarer.

97 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere