Klagede over smerte i næsen: Kirurg gør ulækkert fund

En patient måtte have fjernet en levende igle fra sin næse efter at have svømmet i en flod

Med en tang lykkedes det kirurgen at fjerne den flere centimeter lange igle fra næsen (Video: Caters)

Den malaysiske kirurg Rahmat Omar havde en ganske usædvanlig dag på kontoret, da en patient kom ind og klagede over, at det føltes som om, at noget bevægede sig i hans næse.

Og det viste sig altså, at patienten havde ganske ret. Under undersøgelsen fandt kirurgen nemlig en levende igle langt oppe i patientens næse.

Det skriver Daily Mail.

Angiveligt skulle iglen have bidt sig fast i patientens næse, da han et par uger tidligere var ude at svømme i en flod.

- Det er første gang, jeg nogensinde har set det her. Jeg kunne faktisk ikke tro det, sagde Rahmat Omar efter sit fund ifølge Daily Mail.

- Det må have været så ubehageligt. Åbenlyst kunne det have været meget farligt, tilføjede han og sagde også, at han for fremtiden har anbefalet den uheldige patient at holde sig fra at svømme i førnævnte flod.

Se iglen blive hevet ud af patientens næse i videoen ovenfor.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Advarsel: Stødende billeder. En læge undersøger en ukendt kvindes øje gennem et mikroskop, og her kan man tydeligt se, hvordan en orm svømmer rundt inde i kvindens ene øje.

En indisk mand lod sig bide af en ekstremt giftig slange, da han troede, at den var harmløs. Se det farlige stunt i videoen (Video: Newsflare)

Advarsel: Voldsomme billeder. Da tre af Nick Griffiths tæer blev ramt af forfrysninger, fik han en ide: Han ville servere dem i drinks (Video: Caters)

9 kommentarer
Vis kommentarer