Klamt: Her kravler sprællende sort insekt ud af take away pizza

- Den var sort og havde en masse ben, hævder engelske Tia Neylan, der beskyldes for at lyve om episoden

Ifølge 16-årige Tia Neylan fra den engelske by Stockton havde hun en kulinarisk oplevelse af mareridtsagtige dimensioner, da hun bestilte en take away pizza fra det lokale pizzeria, 'Norton's Express Pizzeria'. Det skriver Evening Gazette.

Den unge kvindes familie har ellers været stamkunder i pizzeriaet i ti år, men det er formentlig slut efter episoden. Tia Neylan hævder, at en Snapchat video hun har optaget, viser en sort sprællende orm - eller et insekt, der kravler ud af hendes take away pizza med kylling:

- Jeg opdagede det først, da jeg havde taget en bid af pizzaen. Jeg kiggede på pizzaen i æsken og så det sprællende insekt, så greb jeg min telefon og filmede. Den var sort og havde en masse ben. Det var et chok - både for mig selv og min familie. Efterfølgende kastede jeg op igen og igen, forklarer Tia Neylan til Evening Gazette.

Tia Neylan fastholder at videoen er sand. Foto: Privat
Tia Neylan fastholder at videoen er sand. Foto: Privat
 

Ejeren af pizzeriaet er dog overbevist om at videoen er falsk:

- Jeg er oprørt for det kan ikke være rigtigt, at et insekt kan overleve en tur i en 400 grader varm ovn. Det er umuligt. Nogle hævder, at insektet var i pizza æsken, men jeg tror slet ikke at insekter kan overleve i sådan et miljø. Hvis det er sandt er det chokerende, men jeg tror ikke på det. Der var ikke engang noget salat, den kunne have gemt sig i, forklarer restaurantens ejer, hr. Bashir, til Evening Gazette.

Med til historien hører, at pizzeriaet har fået en stjerne af de lokale myndigheder for god hygiejne.

I et opslag på Facebook forsvarer Tia Neylan sin historie:

- Jeg synes det er grinagtigt, at nogen kan hævde, at jeg har fundet på det hele for at få noget gratis mad. Jeg har bedre ting at give mig til end at lave en falsk video. Det eneste jeg ønskede var at få mine penge retur. Og for en god ordens skyld - det var ikke mig der kontaktede medierne, men omvendt, konstaterer den 16-årige pige.

I England gik det i december sidste år helt galt for en kunde der dristede sig til at klage over fyldet på sin pizza.

29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere