Købte bukser på nettet - da hans mor ser dem begynder hun at græde af grin

20-årige George Riggall fik sig noget af en overraskelse, da han åbnede sin pakke fra Asos

Til venstre ses et par 'almindelige' jeans - til højre ses dem, som George Riggall modtog fra Asos (Foto: Privat)
Til venstre ses et par 'almindelige' jeans - til højre ses dem, som George Riggall modtog fra Asos (Foto: Privat)

Selv når man kender sin tøjstørrelse på forhånd, kan det gå galt, når man bestiller tøj på nettet. En 20-årig mand fik sig i hvert fald et godt grin sammen med sin mor, da han modtog og åbnede sin pakke fra tøjgiganten Asos.

Det skriver BuzzFeed.

George Riggall havde bestilt et par jeans i størrelse 32, men da han pakkede dem ud, blev det hurtigt tydeligt, at de var en hel del for lange. Faktisk så lange, at han beskriver dem som 'latterlige'.

- Jeg åbnede dem og stod sammen med min mor, og hun begyndte bare at græde af grin. Vi kunne ikke tro, hvad jeg havde fået tilsendt, jeg var forbløffet - jeg ved ikke, hvem de her jeans passer. Nok ikke nogen, siger George Rigall til BuzzFeed.

Han lagde billeder op af bukserne på Twitter for sjov, og her gik de hurtigt viralt. På nuværende tidspunkt har hans billeder af de mislykkede jeans fået over 19.000 'retweets' og 40.000 likes.

- Jeg regnede slet ikke med, at det ville gå viralt, siger George Rigall.

Asos har meddelt den unge mand, at de vil se på sagen. Han overvejer dog at beholde bukserne for sjov.

For nyligt gik det også helt galt for en ung kvinde, der bestilte sin drømmekjole på nettet. Det, hun modtog, var mildest talt ikke nogen drøm.

1 af 2 De alt for lange bukser blev hurtigt et Twitter-hit (Foto: Privat)
2 af 2 Til venstre ses et par 'almindelige' jeans - til højre ses dem, som George Riggall modtog fra Asos (Foto: Privat)
57 kommentarer
Vis kommentarer