Kører frontalt ind i lastbil - se hvad motorcyklisten gør

En motorcyklist kommer grueligt galt i klippet nedenfor, men det voldsomme uheld får en noget uventet afslutning. Se bare her:

Se det voldsomme uheld her (Video: Newsflare)

Langt de færreste ville formentlig have klaret så voldsomt et uheld som det i videoen, men nogen har tilsyneladende holdt en heldig hånd over motorcyklisten i klippet ovenfor.

Videoen er optaget i Anhui provinsen i Kina i sidste uge, og det har ikke uden grund fået folk på nettet til at spærre øjnene op en ekstra gang.

På en vej kommer motorcyklisten kørende. Af uvisse årsager kører han pludselig frontalt mod en lastbil, der kommer kørende i høj fart.

I forsøg på at undvige slår motorcyklisten et sving med det resultat, at han falder foran lastbilen, som ikke når at bremse og kører direkte ind i motorcyklen.

Manden på motorcyklen bliver slæbt 10 meter hen ad vejen, og man er nærmest ikke i tvivl om, at det må være gået helt galt.

Men netop som lastbilen holder stille skubber manden sig pludselig fri fra den store lastbil, og han får møvet sig ud. På mirakuløs vis endte han blot med mindre skader på sin hånd - man kunne næppe drømme om at slippe bedre ud af så voldsomt et uheld.

Se episoden i klippet foroven.

Denne video gik viralt i foråret sidste år, hvor en motorcyklist bliver jagtet gennem et shoppingcenter i Canada.

 

35 kommentarer
Vis kommentarer