Kørt ned af teenager: Her bliver hun slynget op i luften

Den indiske kvinde overlevede på mirakuløs vis den hårde medfart, hvor hun fik bilen ned over sig

Se det vilde biluheld, hvor Kanta bliver mejet ned.(Kilde:Caters)

Kanta Anand var i al fredsommelighed på vej til at forlade sit hjem i det sydvestlige Delhi, da dagen pludselig pludselig udviklede sig drastisk.

På overvågningsbilleder fra Pink Apartments, hvor den 40-årige kvinde bor, kan man se, hvordan hun kun akkurat når at forlade ejendommen, før en kun 17-årig mand i en hvid Suzuki Ertiga torpederer den forsvarsløse beboer og slynger hende op i luften. I samme moment bliver hun slynget hen ad gaden og ramt af en anden bil - også en Suzuki, der åbenbart er populære i Indien - og vidste man ikke bedre, kunne man frygte, Anand havde forladt sit hus for sidste gang.

Den lille Wagon-R ender nemlig oven på kvinden, men helt mirakuløst formår hun at overleve uheldet.

Det skyldes ikke mindst, at lokale hurtigt ilede til og fik løftet bilen og hjulpet ikke bare Anand, men også føreren af Suzukien ovenpå, som sad fast inde i den.

78-årige Kusma Vati elsker sand og grus. Foto: Polfoto Verden på vrangen - 4. jan. 2017 - kl. 20:53 78-årig kvinde har aldrig været syg: Jeg spiser to kilo sand om dagen

Den unge fører af den hvide Ertiga havde ifølge politiet lånt sine forældres bil og lugtede, ifølge vidner, af alkohol. Det blev imidlertid først konstateret, efter teenageren havde forsøgt at slippe væk, og folk på gaden havde overmandet og bragt ham til ro.

Forældrene har efterfølgende undskyldt på vegne af deres søn.

Synderen i den hvide bil er en 17-årig mand, som havde lånt sine forældres bil, og det kommer faderen sikkert til at fortryde, da gerningsmanden ikke kan straffes begrund af sin unge alder.

Ifølge det lokale politi vil de gøre sit til, at straffen af den unge bilist bliver så hård som mulig.

- Vi vil give den hårdest mulige straf til faderen, og så vil vi indberette sønnen til de sociale myndigheder, fortæller en talsmand fra politiet ifølge nyhedssitet DNA India

Se det vanvittige uheld øverst i artiklen

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere