Kold i røven: Her svæver han splitter nøgen over sneen

Den ukrainske vovehals Mykhailo Kostiuchenko smed tøjet, før han svævede afsted på sin hangglider

Her kan du se den nøgne fyr svæve. (Video: Caters News Agency)

Herover artiklen kan du se episoden, og vi kan berolige sarte sjæle med, at Mykhailo Kostiuchenkos ædlere dele er skjult af en forbavsende - det kolde vejr taget i betragtning - stor, sort bjælke

Et fortærsket vending lyder, at der ikke findes dårligt vejr - kun forkerte klæder.

Om den ukrainske vovehals Mykhailo Kostiuchenko kender til det danske ordsprog, vides ikke, men den vilde fyr havde i hvert fald valgt en interessant mundering, da han sammen med en ven hangglidede i Georgien.

Paragliding på en helt særligt måde - med Nordlyset som baggrundstæppe. (Foto: Red Bull Content Pool) Ferie - 28. jan. 2016 - kl. 17:46 TV: Paragliding foran bjergtagende nordlys

Den 22-årige starut havde smit al sit kluns, og han svævede lystigt afsted uden en trevl på sin senede krop.

- Ekstremsport er min passion. Jeg har udført mere end 120 spring fra bygninger, broer og klipper, og cirka det samme antal fra fly og helikoptere, lyder det ifølge Caters News Agency fra Mykhailo Kostiuchenko, der ikke havde nogen dybere plan med det nøgne hop.

- Ideen var en succes, og det var virkelig sjovt. Alle vores venner og mange andre rundt om i verden har nydt synet, bedyrer Mykhailo Kostiuchenko ifølge Caters News Agency.

Se med herover artiklen

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere