Komiker raser over delfinunges død

En video, der viser en gruppe mennesker, der tager en delfinunge op af vandet, for at tage selfies, har skabt stor påstyr på sociale medier. Især komikeren Ricky Gervais viser sin foragt

Se videoen af delfinen, der bliver båret rundt her

Flere kendte mennesker har givet udtryk for deres harme over en video, der viser en delfinunge blive centrum for et væld af mennesker, der vil tage en selfie med pattedyret.

Optrinet fandt sted på en argentinsk strand, hvor flere mennesker bærer rundt på det lille dyr, for at kæle og tage billeder med ungen. Ifølge The Mirror endte det med, at delfinungen døde.

Blandt de kendte, der er faret i flint over videoen, er den berømte komiker Ricky Gervais, der på Twitter kalder folkene 'stupid cunts', som på dansk betyder dumme kusser.

Ricky Gervais har blandt andet fået meget opmærksomhed som vært for Golden Globes (Foto: AP)

Argentinas dyrelivsfond har gjort opmærksom på, at delfiner er meget følsomme, og at arten hurtigt dør, når de er på land.

'Franciscana-delfinen' kan ikke være lang tid ude af vandet. Den har en fed hud, der giver varme, og det betyder, at dehydrering og død indtræffer hurtigt, når de kommer på land', skriver fonden i en offentlig meddelelse. Det skriver The Mirror.

Se videoen af delfinen, der bliver båret rundt i klippet over videoen

Delfiner må ikke være for længe oppe af vandet (Arkivfoto: Colourbox) Verden på vrangen Baby-delfin blev brugt til selfies på strand: Nu er den død af det

Fiskerne her fik i den grad gæster (Video: Newsflare)

Delfinen finder sig ikke i at komme i fangeskab

44 kommentarer
Vis kommentarer