Kunde blev kaldt 'fedberg' på kvittering - så faldt hammeren hårdt

Den ubehøvlede bartender viste sig at være barejerens egen søn

Dillion Arnold blev kaldt fedberg, da han besøgte en bar med sine venner. Foto: Privat
Dillion Arnold blev kaldt fedberg, da han besøgte en bar med sine venner. Foto: Privat

Amerikanske Dillion Arnold blev onsdag i sidste uge udsat for en temmelig ubehøvlet betjening, da han sammen med nogle venner ville hygge sig med nogle iskolde øl.

Det skriver CNN.

Selskabet befandt sig på 'All Stars Bar & Grill' i byen Warwick og havde en festlig aften - lige indtil Dillion modtog regningen:

- Jeg skulle til at underskrive kvitteringen og var egentlig ikke særlig opmærksom. Alligevel lagde jeg mærke til hvad der stod, der hvor man skriver kundens navn. Jeg tænkte bare wow og mit hjerte sank, fortæller 24-årige Dillion Arnold til CNN.

På kvitteringen havde bartenderen skrevet 'fedberg':

- Jeg konfronterede ham med det, men han ville ikke erkende, at det var ham. Den bar har mistet mig og mine venner som kunder fremover, konstaterer den 24-årige amerikaner til CNN.

Det var på denne bar i amerikanske Warwick, at Dillion Arnold blev udsat for den ubehøvlede betjening. Foto: Screendump
Det var på denne bar i amerikanske Warwick, at Dillion Arnold blev udsat for den ubehøvlede betjening. Foto: Screendump
 

Dillion Arnold skrev et harmdirrende Facebook opslag om episoden og det fik ejeren af baren til at tage affære:

- Vi er rigtig kede af din ubehagelige oplevelse. Det var - for at sige det mildt - meget uprofessionelt håndteret af bartenderen. Vi vil gerne gøre det godt igen, lød svaret fra ejeren af baren Tony Ambrosio, der efterfølgende undersøgte episoden.

Det viste sig, at det var hans egen søn, der havde stået i baren den aften. Alligevel faldt hammeren hårdt.

Ikke nok med at Tony Ambrosio fyrede sin søn på grund af episoden. Han forbød ham samtidig at sætte sine ben på baren igen:

- Jeg har ikke opdraget mine børn til at opføre sig sådan. Om det er mine ansatte eller mine egne børn - så holder jeg dem ansvarlig for deres opførsel, fortæller han.

Både Tony Ambrosio og hans søn har forsøgt at komme i kontakt med Dillion Arnold for at undskylde, men den vrede kunde har endnu ikke ønsket at tale med dem.  Han har dog svaret på Facebook:

'Jeg ønsker ikke at se Allstars blive lukket ned eller blive vandaliseret. Retfærdigheden er sket fyldest og for mig slutter sagen her'.

For nylig blev en tjener på en amerikansk restaurant jublende lykkelig, da han modtog 7000 kroner i drikkepenge - glæden varede dog kort.

88 kommentarer
Vis kommentarer