Kvinde er gift med sin hund: - Han er min konge

- Folk synes måske, at jeg er skingrende skør, men han er perfekt for mig

Foto: Wilhelmina Morgan Callaghan.
Foto: Wilhelmina Morgan Callaghan.

43-årige Wilhelmina Morgan Callaghan fra Irland adopterede for otte år siden terrieren Henry, og han endte med at tage hende med storm.

For hunden Henry blev bogstavelig talt hendes livs kærlighed, og efter kort tid blev Wilhelmina Morgan Callaghan og Henry gift.

'Ægteparret' kan om en måned fejre deres otte års bryllupsdag, og selv om ægteskabet af gode grunde kun er spirituelt, tager hun det lige så alvorligt, som var det et forhold mellem to mennesker.

- Henry har været fantastisk gennem årene -  han er så loyal. Jeg kalder ham 'Ri', som betyder 'konge' på gælisk, for han er ligesom en konge - min konge, siger hun til det britiske medie Daily Record.

Hun valgte at blive gift med sin hund, efter hun havde læst om andre, der havde gjort det samme. Udover Henry har hun ti andre hunde, og noget af det, hun elsker allermest ved ham er, at han er rolig.

- Det er en af de mange ting, jeg elsker ved ham. Hvis der kommer en ny hund, er Henry den første, der kommer over og siger hej. Der er intet ego, han er så venlig, siger hun og fortsætter:

- Man ved, at han er der for en i det lange løb. Folk synes måske, at jeg er skingrende skør, men han er perfekt for mig.

Carol var forelsket i en togstation i 36 år - nu er de blevet gift.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen