Kvinde låner kusines hånd til forlovelsesfoto - nu går internettet amok

Alle burde have en veninde som denne kvinde

Dette billede af en meget hjælpsom kvinde går lige nu verden rundt på det sociale medie Twitter.
Dette billede af en meget hjælpsom kvinde går lige nu verden rundt på det sociale medie Twitter.

På de sociale medier og på film er frierier for det meste et romantisk øjeblik, hvor planlægning og kærlighed går op i en højere enhed, og et 'ja' udløser det perfekte billede til Instagram.

Men virkeligheden er nogle gange en helt anden, når den ene part i et forhold beslutter sig for at gå på knæ.

For eksempel skal man tænke sig grundigt om, hvis man planlægger at fri midt ude i den smukke natur. Og hvad nu, hvis hun siger nej? For nogle er det meget vigtigt, at ringen er dyr nok, og så er der de meget uheldige, der ender med at smadre det hele.

For en ung australsk kvinde var krisen af en lidt anden karakter, da kæresten gik på knæ.

Hendes manglende viden om kærestens frierfødder passede nemlig slet ikke sammen med hendes manicure-timing, hvilket ville blive kritisk, når den perfekte stund skulle foreviges.

Men det kunne heldigvis afværges på en kreativ måde, da den nu kommende bruds kusine var til stede og bogstaveligt talt tilbød en hjælpende hånd.

Nu er billederne, hvor kusinen Jenna hjælper til med sine velplejede negle, på ganske få dage gået viralt og nærmer sig en million likes.

Jenna har efterfølgende talt med BBC, og hun fortæller, at Diana – den kommende brud – er sygeplejerske, og derfor aldrig får ordnet negle.

José, - den kommende gom – turde ikke på forhånd lokke hende til at få lavet negle af frygt for at hun ville få mistanke om det kommende frieri.

53 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere