Kvinde rører øje, øre og albue med sin utroligt lange tunge

Gerkary Bracho fra Florida har en virkelig lang tunge. Med den rører hun kropsdele, som ikke burde være mulige at nå med det lille snakketøjs-organ. Få syn for sagen herunder

Video: YouTube/Gerkary Bracho

Gerkary Bracho har en tunge, der imponerer. For hun kan ting med sin tunge, de fleste ville sige var umulige. Brachos tunge er nemlig utrolig lang.

Den kønne venezuelanske kvinde bor ifølge Daily Mail i Ocala, Florida, i USA, og viser sine tryllebindende tungetricks frem på YouTube.

I videoen, du kan se øverst i artiklen, starter Gerkary Bracho med at åbne munden og afsløre sit bæst af en tunge, der rækker længere ned end hagen - en vild bedrift i sig selv. Herefter viser den unge kvinde sin tunges imponerende rækkevidde med det ene trick efter det andet.

Artiklen fortsætter under billedet

Kønne Gerkary Bracho kan vilde ting med sin tunge
Kønne Gerkary Bracho kan vilde ting med sin tunge

Blandt andet piller hun sig lidt i begge næseborsåbninger med tungen, og Gerkary Bracho slutter sin 45 sekunder lange tunge-show-off af med at røre albuen med spidsen af sin tunge, hvilket jo ofte bliver beskrevet som umuligt.

Verden på vrangen - 21. jun. 2016 - kl. 06:34 Slangedreng kan børste tænder med tæerne

Folk tror, at Wendy Ida er halvt så gammel, som hun faktisk er. (Foto: Instagram) Sundhed - 10. maj. 2016 - kl. 13:08 Chok: Denne kvinde har en datter på 41

Hvor lang Gerkary Brachos tunge er, melder historien ikke noget om. Rekorden for 'Verdens længste tunge' er ifølge Guinness World Record amerikanske Nick Stoeberl fra Californien med en tunge, der måler 10,1 centimeter fra tungetippen til midten af øverste læbe, når munden er lukket.

Den rekord blev sat tilbage i november 2012, men mon ikke Gerkary Bracho kan få sejrstaburetten til at vakle under Nick Stoeberl?

Se Gerkary Brachos imponerende tungetricks øverst i artiklen

Guinness World Records 2010: Flest kiks knækket med skulderbladene på et minut

38 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen