Kvinde tog topløs tur på motorcykel

Den halvnøgne russer sad bag på kværnen kun iført hjelm og g-streng. Se episoden her

Se med her. Video: Caters News Agency

Se den halvnøgne kvinde i klippet herover

Der var ikke overladt det helt store til fantasien, da en russisk kvinde valgte at smide det meste af påklædningen, før hun tog en tur som passager på en motorcykel i byen Kaluga.

Den meget lidt blufærdige kvinde vakte opsigt, da hun iført hjelm, sandaler og prikkede underbukser susede gennem byen, der ligger placeret sydvest for Ruslands hovedstad, Moskva.

Anastacia Steele til dristigt maskebal. PR Foto Film - 13. sep. 2016 - kl. 22:18 Se fuld trailer af 'Fifty Shades of...'film

Hele herligheden blev filmet af Konstantin Lesovskiy, der var overrasket over mødet med den bare dame.

- Jeg filmede tilfældigvis videoen, da jeg kørte hjem. Kvinden virkede ikke genert, siger han ifølge Caters News Agency.

- Jeg kørte bag ved dem i et stykke tid og nød øjeblikket. Men jeg var lidt chokeret. Det er ikke hver dag, man ser den slags, lyder det fra Konstantin Lesovskiy.

Hvorfor semi-nudisten havde valgt så spartansk påklædning vides ikke, men genert var hun i hvert fald ikke.

flash - 9. sep. 2016 - kl. 15:09 Frække modeller: Facebook-kommentarerne er alt for vilde

På et tidspunkt i klippet, som du kan se herover artiklen, stoppede motorcyklen op midt på gaden, så en fremmed person kunne klappe hende i bagdelen.

Hændelsen blev ifølge kp40.ru offentliggjort på sociale medier 8. august, og i løbet af september har det løjerlige syn fået medier som Mirror og The Sun til at spærre øjnene op

Ifølge sidstnævnte gjorde kvinden intet ulovligt.

- Pigen kørte i sine trusser, men hun viste ikke sine bryster, fordi hun lænede sig på ad føreren, og hendes bryster var dækkede af hans ryg, har en lokal politimand ifølge The Sun sagt om den opsigtsvækkende køretur.

De feministiske ligestillingsprotester tiltrækker masser af mænd med telefonerne fremme.
I august var der i New York topløs demonstration for ligestilling. Se med her. Video: Go Topless

58 kommentarer
Vis kommentarer