Kvindelig dommer drilles med at hun ligner Disney-skurk

Den ukrainske dommer Alla Bandura drilles nu på de sociale medier, fordi hun med sin dramatiske make-up ligner blæksprutte-kvinden Ursula fra filmen 'Den Lille Havfrue'

Ligheden mellem den ukrainske dommer og blæksprutte-kvinden Ursula fra Disney-filmen 'Den Lille Havfrue' er slående. Hvad synes du?(Foto: All Over Press)
Ligheden mellem den ukrainske dommer og blæksprutte-kvinden Ursula fra Disney-filmen 'Den Lille Havfrue' er slående. Hvad synes du?(Foto: All Over Press)

Nogen gange er verden altså virkelig på vrangen. Og de mest besynderlige ting popler op på internettet. Et af de sidste skud på stammen er den slående lighed mellem den ukrainske dommer Alla Bandura og Disney-skurken Ursula, der er en ond blæksprutte-kvinde i Disney-filmen 'Den Lille Havfrue'.

Det var den ukrainske twitter @MitryKhitry, der var den første til at pege på ligheden mellem dommeren og Disney-karakteren. Og billedet af de to ved siden af hinanden er siden blevet et viralt hit i det meste af verden.

Til billedet skriver @MitryKithry følgende:

- Og du troede, at de her Disney-karakterer fordoblede sig selv ud af deres egne hoveder?

Voldsom make-up
En af grundene til, at dommeren Alla Bandura ligner blækspruttekvinden Ursula er måske, at Alla Bandura på billedet er har smurt masser af rød læbestift på sine læber og har iført sig dramatisk make-up ved sine øjne. Hendes markante frisure, hvor hårfarven veksler mellem sort og gråt er også medvirkende til den slående lighed med Disney-skurken.

Overlevede mordforsøg
I Disney-filmens univers bliver skurken Ursula dræbt med en skibsmast af helten prins Erik. Hvorimod dommeren Alla Bandura i virkelighedens verden har overlevet et mordforsøg. I 2006 blev hun angrebet af to ukendte gerningsmænd, der stak hende 12 gange med knive. Dommeren overlevede mirakuløst attentatforsøget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen