Kvindelig youtuber opfordrer til at ’dræbe alle drengebørn’: Derfor gør jeg det

Kontroversiel kvindelig troll har chokerende kommentarer i Youtube-video

Jenny McDermott er nu i to omgange havnet i strid modvinde efter i en video at have opfordret folk til at myrde mænd. Det er der ifølge hende en god grund til.

'Den eneste løsning er at dræbe alle drengebørn og bare slå alle mænd, du ser på gaden, ihjel'

Sådan lyder den temmelig voldsomme opfordring i en video, som 33-årige Jenny McDermott - selverklæret online-troll - i sommeren 2016 lagde op på sin Youtube-kanal.

Allerede dengang mødte videoen med de ekstreme opfordringer, som er blevet set over 200.000 gange, stærk kritik. For nylig er klippet igen gået viralt og startet en vild debat på Youtube.

'At opfordre til mord er en kriminel handling. Hvorfor er hun ikke i fængsel?' spørger eksempelvis en bruger, som kalder sig for Mike Nike.

Efterfølgende har Jenny McDermott lagt en ny video op, hvor hun forklarer, at hun ikke i ramme alvor mente, at alle mænd skulle slås ihjel.

'Hvis I ikke allerede har gættet det, så er jeg en troll. Ikke bare en troll, den største, kæmpemæssige, gigantiske troll, du nogensinde har mødt', siger Jenny McDermott i videoen, hvor hun forklarer, at hun gør det for at gøre folk vrede.

'Jeg diskriminerer ikke, så jeg kan lide at trolle feminister, anti-feminister, SJW'er (Social Justice Warriors, red.), anti-SJW'er, idioter der stemmer på Trump, bare fucking alle', siger Jenny McDermott.

Her forklarer Youtube-trolden sin tidligere video

Jenny McDermott står bag en lang række andre kontroversielle videoer på Youtube, hvor hun blandt andet fortæller sine følgere, at hun har kræft, og opfordrer til at slette Youtube. I hver video fremstår hun med forskelligt hår og tøj.

I en af videoerne, med titlen 'Why I Do What I Do' forklarer hun mere overordnet hvorfor hun gør, som hun gør.

'Jeg vil gerne se mig selv som en af de originale veteraner indenfor det at snakke om feminisme online, forklarer hun.

Ifølge Metro har youtuberen stået bag flere andre konti på Youtube, som er blevet lukket ned.

Se den kontroversielle video i toppen af artiklen.

Her er i øvrigt en guide til, hvordan du knuser en internet troll.

151 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere