Kvinder måtte strippe for at vinde iPhone

En russisk natklub diskede op med alternativ strip-konkurrence

Se videoen her

Man kommer ikke let til en iPhone model i den russiske by Bereznik, i den centrale Perm-region. Her fandt en natklub på en noget alternativ konkurrence, hvor den lidt ældre model 5s blev sat på spil.

Gæsterne på natklubben kunne deltage i konkurrencen ved at smide alt tøjet og underholde med en omgang striptease. Det skriver Daily Mail.

Det kan godt være, at telefonen her ser flot ud - men antennerne i de nyeste iPhones er noget skrammel, viser en ny dansk test. (Foto: Brikk via Bestimage) Mobil - 23. okt. 2015 - kl. 10:10 Afsløring: Så ringe er antennen i din nye iPhone 6S

To kvinder tog imod udfordringen - den ene en gift kvinde, hvis mand angiveligt var blandt gæsterne - tog imod udfordringen og gav den gas på dansegulvet.

Aftenens vært på natklubben var dog ikke helt tilfreds, da en af kvinderne dækkede for de mest intime kropsdele med sit undertøj. Han greb lynsnart ind og fjernede tøjet, så kvinden var splitternøgen.

Her er en af de fingre, du kan sende - endda i multikulturelle udgaver - med det nyeste iOS 9.1. (Skærmdump fra telefonen) Mobil - 22. okt. 2015 - kl. 07:30 iOS 9.1 er her: I dag får din iPhone 150 ekstra emoji

Klippet af de to strippende natklub gæster er nu blevet et viralt hit på sociale medier. Hvem af de to kvinder der vandt gevinsten, melder historien ikke noget om.

Se klippet øverst i denne artikel.

1 kommentar
Vis kommentarer