Kvindes bizarre 'fødselsbillede' får de fleste til at kigge en ekstra gang

- Folk synes måske, jeg er underlig, men jeg er, som jeg er, og det er okay med mig

Foto: Elizabeth Woods-Darby.
Foto: Elizabeth Woods-Darby.

De fleste af os har prøvet at blive mødt af utallige opdateringer om på de sociale medier om, at nogle af vores venner eller bekendte er blevet forældre.

Det samme har amerikanske Lucy Schultz, og da hun for nylig fik en kat, besluttede hun sig for at annoncere det på samme måde som mange af hendes venner og veninder tidligere har gjort det - eller i hvert fald næsten på samme måde.

- Jeg havde haft den her idé i et stykke tid, fordi jeg er en skør katte-dame, som ikke havde en kat. Så snart jeg fik en kat, besluttede jeg mig for, at det var en milepæl for mig og et tegn på, at jeg har slået mig ned og starter mit menageri af fremtidige katte, siger Lucy Schultz til den amerikanske tv-station 9News.

Lucy Schultz fik derfor sin veninde til at tage billeder af seancen, der skal forestille, at hun har veer og senere føder sin kat.

Foto: Elizabeth Woods-Darby.
Foto: Elizabeth Woods-Darby.
 

Hun lagde efterfølgende billederne på Facebook, hvor hun skrev:

'10.01.18 bød vi vores lille killing velkommen ... Han spiser allerede fast føde. Navnet bliver annonceret senere. Vi er så vilde med ham.

Opslaget er efterfølgende gået viralt, og det er indtil videre blevet delt over 77.000 gange. Det er dog ikke alle, der er henrykte over det anderledes 'fødselsbillede'.

'Det her er forstyrrende, kommenterer Katie McClure.

'Katte-mennesker er fandeme mærkelige, skriver Don Tracy.

'Hvad i alverden er det, jeg lige har set?, spørger Elizabeth A. Breakey.

Lucy Schultz fortæller, at det ikke var hendes mening at skræmme folk, men hvis de ikke forstår hendes humor, er der ifølge hende ikke noget at gøre ved det.

- Folk synes måske, jeg er underlig, men jeg er, som jeg er, og det er okay med mig, siger hun til 9News.

19 kommentarer
Vis kommentarer