Læbeforstørrelse gik helt galt: - Min mor kastede op da hun så mig

24-årige Leona Omalley endte på hospitalet med et overdimensioneret kyssetøj

Leona Omalley forevigede sine gigantiske læber. Foto: Polfoto
Leona Omalley forevigede sine gigantiske læber. Foto: Polfoto

Drømmen var et par lækre fyldige læber, men 24-årige Leona Omalley fra engelske Wigan endte i stedet med et overdimensioneret kyssetøj og en tur på hospitalet.

Den hjemmegående mor til to havde tidligere fået fyldt læberne på en skønhedsklinik, men havde besluttet sig for et hjemmebesøg. Det viste sig at være en dårlig beslutning, skriver engelske Metro.

Ifølge Leona Omalley så behandleren stort på hygiejnen under besøget. Hun bar ikke handsker under behandlingen, nålene lå i en plastikpose og ikke i en steril kasse og der blev brugt vådservietter i stedet for antibakterielle servietter.

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
 

Efter behandlingen svulmede Leonas læber voldsomt op:

- Det så ud som om der var to kæmpestore pølser, der var blevet syet fast på mit ansigt. Hele min mund gjorde ondt og mit ansigt svulmede op. Jeg kunne hverken snakke eller drikke vand, forklarer hun i interviewet med Metro.

Leona Omalley ringede til alarmcentralen, der sendte en ambulance og hun blev kørt på hospitalet.

- Jeg var på hospitalet i seks timer og fik en steroide behandling. Jeg troede at jeg ville se sådan ud resten af livet. Jeg troede, at hun havde ødelagt mit ansigt, fortæller den ulykkelige unge kvinde, der formentlig ikke blev i bedre humør, da hendes forældre dukkede op:

- Da min mor så mig fik hun åndedrætsbesvær og kastede op. Min far var også helt ude af den, beretter Leona Omalley, der efter ti dages behandling med steroider kunne ånde lettet op. Hendes læber og ansigt blev heldigvis normalt igen.

Læs også historien om den engelske mand - der har brugt en formue på at komme til at ligne Kim Kardashian.

169 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere