Lille pige revser far: Slå brættet ned!

Amerikanske Bradlee Rae Hayes er bestemt ikke tilfreds min sin fars toiletvaner. Se hende give faderen en opsang her

Her kan du se Bradlee Rae Hayes give sin far en opsang for grov uagtsomhed i forbindelse med toiletsædet. Video: Caters News Agency

Se den morsomme episode i klippet herover

Det evige spørgsmål om toiletbrættets placering har været kilde til talrige skænderier i parforhold, men amerikanske Jeremiah har nu også fået sin 3-årige datter på nakken.

I en video, som du kan se herover artiklen, ses den lille pige Bradlee Rae Hayes give sin far en gevaldig opsang, fordi hun er utilfreds med, at han ikke slår brættet ned efter toiletbesøg.

- Hvor mange gange skal jeg sige til dig, at du du skal slå det ned, lyder det opgivende fra den stålsatte pige, som forlanger handling fra faderen.

- Hvorfor bliver du så ved?, lyder det.

Samfund Lille pige går verden rundt: Jeg spiser ALDRIG nogensinde kød igen!

Til sidst må faderen erkende, at Bradlee har en pointe, og han siger ifølge Caters News Agency, at hun ofte er efter ham.

- Bradlee Rae giver mig altid røg omkring toilettet. Hun lader mig altid vise, når jeg falder af på den, forklarer Jeremiah, der bor med familien i byen Bedford i den amerikanske delstat Texas.

- Når jeg ikke gør mit job som far ordentligt, så lader hun mig det vide, forklarer den overvågede mand, der ikke har tænkt sig at opgive retten til et opslået toiletbræt.

- På trods af hendes reprimander, står jeg op for alle mænd i den store debat om, hvorvidt brættet skal være oppe eller nede, siger han ifølge Caters News Agency.

Klamt! En abe valgte i sidste måned at kaste afføring i hovedet på lille pige i Tiger World Zoo i North Carolina. Video: ViralHog

62 kommentarer
Vis kommentarer