Lily sad i timelang kø på motorvejen: Så fik hun en snedig idé

- Jeg har aldrig gjort det før, men jeg gjorde bare, det jeg var nødt til

Foto: Ritzau Scanpix.
Foto: Ritzau Scanpix.

Britiske Lily Willetts var lørdag på vej til stranden med sin kæreste Sam Wadsworth, da de pludselig befandt sig i en lang kø på motorvejen.

Køen skyldtes, at der var udbrudt brand i en lastbil, og meldingen var, at samtlige trafikanter, der skulle passere lastbilen, risikerede at sidde i kø i op til tre timer.

Lily Willetts var frustreret over, at hun skulle tilbringe al den tid i bilen i stedet for at bruge tiden på at kunne sole på stranden, og hun fik derfor en idé, der formentlig gjorde ventetiden langt mere udholdelig.

Hun fandt nemlig sit tæppe frem, lagde det blandt bilerne på motorvejen og begyndte at sole.

- Da vi sad fast i køen, bandede og svovlede jeg, for vi havde alle mulige planer - jeg er lidt en diva. Så tænkte jeg: 'Pyt, jeg vil have sol. Når jeg nu er her, kan jeg lige så godt få det bedste ud af det, siger hun til det britiske medie Daily Mirror.

Her lå hun i 20 minutter og understreger over for Daily Mirror, at hun var ligeglad med, hvad de andre personer på motorvejen tænkte. Hun lagde billedet på Facebook, og her var det efter sigende ikke alle, der var vilde med hendes spontane idé.

- Eftersom vejret var sådan, troede jeg, at andre på motorvejen gjorde det samme, men åbenbart ikke ud fra de mange personer, der kommenterede billedet, jeg lagde op på de sociale medier. Jeg har aldrig gjort det før, men jeg gjorde bare, det jeg var nødt til., fortæller hun til Daily Mirror.

Sam Wadsworth understreger over for avisen, at han også kiggede en ekstra gang, da kæresten hev tæppet frem på motorvejen.

- Lily er ikke bare lidt skør, hun er meget skør, men det er derfor, jeg elsker hende.

Læs også om Daniel, der får skrigende baby til at sove - ved hjælp af én lyd!

120 kommentarer
Vis kommentarer