Luis har brugt en kvart million på kosmetiske operationer: Vil gerne være en alf

Luis Padron blev mobbet som barn, men fandt sig selv og blev glad som alf

Luis Padron har ikke tænkt sig at stoppe med at få lavet operationer, før han er helt forvandlet. Video: Caters

25-årige Luis Padron fra Buenos Aires i Argentina er helt pjattet med eventyr-figurer som elvere, alfer og engle.

Det har han været lige siden sine tidlige teenage-år, hvor han blev mobbet, fordi han var ’anderledes’, skriver blandt andre The Sun.

- Med tiden ændrede tingene sig, og de ældre teenagere kunne godt lide mig, fordi jeg var unik, og det var det, der gav mig modet til at gøre det, jeg følte indeni til virkelighed, fortæller Luis Padron.

Han startede med Cosplay, men det var slet ikke nok – Luis ville gerne forvandle sig rigtigt og blive en virkeliggørelse af sin egen opfattelse af skønhed, forklarer han.

Har brugt en formue
Allerede som 14-årig blev Luis Padron derfor fast besluttet på at ville opereres, så han kunne begynde at tage de første skridt mod at komme til at ligne en alf. Seks år senere fik han foretaget sit første kosmetiske indgreb.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Luis Padron har brugt omkring 237.000 danske kroner på sin forvandling, som slet ikke er færdig endnu. De månedlige udgifter er også mere, end hvad mange får i løn. Foto: Caters
Luis Padron har brugt omkring 237.000 danske kroner på sin forvandling, som slet ikke er færdig endnu. De månedlige udgifter er også mere, end hvad mange får i løn. Foto: Caters
 

Siden har den nu 25-årige mand spenderet omkring 237.000 kroner på et hav af operationer og andre indgreb. Blandt andet har han fået foretaget to øjenoperationer med henblik på at få sin øjenfarve til at blive helt krystalblå. 40 gange har han fået udglattende injektioner i huden, og så har han fået bleget huden med laser og fjernet hår fra hele sin krop.

Ud over de mange penge, den unge mand har brugt på klinikker, er hans look heller ikke billigt at vedligeholde. Hver måned bruger han over 30.000 kroner på at pleje sig selv specielle cremer, affarvninger og behandlinger – og en solcreme med faktor 100, så hans hud aldrig bliver brun.

Hjerteformet hårgrænse
Nu lever Luis Padron af at arbejde som model og ved at sælge Cosplay-ting.

- Jeg ser det ikke som en besættelse, men som en livsstil. For mig er virkeligheden ond, men i fantasy-verdenen har man alt håb, kærlighed, venskaber og gode følelser, siger alfen, der indrømmer, at folk ofte stirrer meget på ham. Men han er ligeglad med, hvad folk tænker om ham, og han har ikke tænkt sig at stoppe med sine behandlinger og forskellige indgreb, før han er helt forvandlet til en alf.

De næste indgreb, Luis Padron har planlagt, er en spidsning af ørerne, hårimplantater så hårgrænsen bliver hjerteformet, og en benforlænger, der skal give ham en højde på 194 centimeter.

 

Mød også Vinny, der i løbet af fem år har fået over 100 kosmetiske operationer. Han vil nemlig gerne blive til en kønsløs alien.

31 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere