Lyst til at ligge i ske? Betal dig fra det!

En online-service gør det muligt for travle karrierekvinder at købe kram og intimitet. Se med her

Se med, når Saskia Fredericks får besøg af en 'professionel nusser'. Video: Barcroft TV

Har du akut brug for et kram eller at ligge i ske? Det er der råd for!

En forretning med base i New York tilbyder omsorgs-hungrende mænd og kvinder muligheden for at blive nusset, kildet og holdt om for 80 dollars i timen (ca. 540 kroner, red.)

Servicen, som kaldes 'Cuddlist', henvender sig til både travle karrierekvinder- og mænd, som endnu ikke har fundet kærligheden, ensomme, singler og mennesker i parforhold.

41-årige Saskia Fredericks fra New York er både gift og har en travl skuespiller-karriere, og hun har haft glæde af 'Cuddlist' i over et år.

- Min mand er løjtnant og arbejder meget. Vi bor ikke sammen, fordi jeg er her i New York, fortæller Saskia Fredericks om sin livssituation og baggrunden for, at hun har brug for mere intimitet i sit liv.

Hun synes, det er hårdt at undvære den fysiske kontakt med et andet menneske i sin hverdag, og hun mener bestemt, at hendes mand har fuld forståelse for, at hun nusser med et andet menneske to gange om måneden:

- Jeg er 99 procent sikker på, at han ikke er jaloux, for jeg snakker med ham om det.

- Han er mere beskyttende end jaloux, og så længe jeg er i sikkerhed, så er han glad, siger hun.

Dette billede har fået brugere på sociale medier til at tænke så det knager. (Foto Privat), Verden på vrangen Billede af krammende par får nettet til at koge

En populær forretning

Den administrerende direktør hos 'Cuddlist', Adam Lipin,kan fortælle, at der tilsyneladende er et stort marked for disse såkaldte 'professionelle nussere'.

- Vi udvider vores arkiv af 'professionelle nussere' med omkring 3 nye hver uge, så det her er bestemt en levedygtig forrretningsmodel, siger Adam Lupin.

- Vi har mange forskellige klienter: mænd, kvinder, gamle, unge. De kommer for den personlige berøring og menneskelige interaktion.

I Saskia Fredericks har 'Cuddlist' i hvert fald en tilfreds kunde:

- Jeg vil anbefale alle at prøve det, for så føler man sig som et menneske, siger hun.

Kom med, når Saskia Fredericks får besøg af en 'professionel nusser' i klippet ovenfor.

19 kommentarer
Vis kommentarer