Måtte lande øjeblikkeligt: Se, hvad der pludselig kravler ombord på flyet

En pilot fik sig noget af en overraskelse, da der pludselig kravlede en ubuden gæst rundt på hans lille fly. Se videoen nedenfor

Se den ubudne gæst her

De færreste piloter oplever formentlig at måtte nødlande af grunde som den i videoen ovenfor.

Videoen er blevet et kolossalt hit på nettet på bare få dage. Den blev lagt op i weekenden, og på få dage er den blevet vist mere en fem millioner gange.

Katte har som bekendt ni liv, og i videoen ovenfor har vi at gøre med en kat, som tilsyneladende ikke er bange for at miste et af dem. Piloten på flyet er netop lettet, da der fra den venstre vinge pludselig kryber en kat frem mod passagersædet.

Det er piloten Romain Jantot fra Kourou i Fransk Guyana, der flyver det lille fly og har lagt videoen op. Da han opdager katten, gør han øjeblikkeligt klar til landing.

- En helt almindelig flyvetur indtil... Jeg ved stadig ikke, om katten kom ombord før eller efter, vi tjekkede flyet før afgang, skriver Romain Jantot på YouTube.

Flyet når kun at være i luften i et par minutter, og alt imens de flyver, klamrer katten sig nærmest til flyet for ikke at falde ned.

Se den utrolige video i klippet ovenfor.

Piloten og den kvindelig medpassager lander roligt på jorden, og katten slipper da også med livet i behold.

- Katten har det godt, hun er stadig vores maskot, skriver Jantot.

Det hører ikke til sjældenhederne, at der kommer gæster de helt forkerte steder. Videoen her blev optaget af nogle chokerede gæster på et hotel i Florida. Se, hvad der pludselig kommer svømmende i vandet.

30 kommentarer
Vis kommentarer